Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Voteaza zilnic thumb_up

SniperHero

Manageri
 • Număr conținut

  167
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

SniperHero a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 30

SniperHero a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

26 Activ

Despre SniperHero

Veterani
 • Rang
  Junior

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. SniperHero

  UPDATE Model 5 Decembrie 2018
 2. SniperHero

  Acceptat, curand o sa primesti gradul. Nu ma dezamagii. T/C
 3. SniperHero

  ★ Nick pe server: ★ Durata: ★SteamID-ul tau: ★Motivul inactivitatii: ★Alte mentiuni: Oricine vrea sa faca o cerere de inactivitate, sa lase un reply mai jos dupa modelul dat. Aveti dreptul de a face o cerere 1 data la 2 luni. Aveti obligatia de a respecta modelul. Durata inactivitatii nu poate depasi 2 saptamani.
 4. SniperHero

  Nu abuzati de admin si nu va bateti joc de jucatori. Orice fapta care strica imaginea serverului va fi sanctionata cu remove. In cazul in care aveti o problema si trebuie sa lipsiti cateva zile puteti face o cerere de invoire la sectiunea https://evict.ro/forum/index.php?/topic/8973-model-cerere-inactivitate-grade/. Sunt interzise certurile sau atacurile intre admini/jucatori. La intrebarea “Ati citit regulamentul serverului?” se va raspunde cu “evict1337” Daca vi se accepta/respinge o cerere de upgrade, sunteti obligati sa asteptati minim 2 saptamani pentru a face o alta cerere. Adminii au obligatia de a argumenta decizia luata la raspunsul unei cereri de admin. Este obligatoriu sa raspundeti! Orice admin trebuie sa fie membru al grupului de steam. https://steamcommunity.com/groups/jbevict Nu aveti voie sa pacaliti/trollati alti jucatori pe server. Sunteti obligati sa raspundeti la orice intrebare care vi se adreseaza si e legata de server/joc. Daca vreti sa va schimbati numele pe server trebuie sa faceti o cerere aici. https://evict.ro/forum/index.php?/topic/8974-model-cerere-schimbare-nickname-grade/ Nu aveti voie sa faceti favorizari/abuzuri. Nu ai voie sa minti/critici/tragi la raspundere un grad mai superior sau un Owner. Daca un jucatori doreste sa doneze, sunteti obligati sa dati datele de contact ale unui FOUNDER. Nu aveti voie sa dati comenzi pe grade! (slay/kick/gag/mute etc.). Atunci cand gresiti trebuie sa va "pedepsiti singuri", in caz contrar un alt staff are acordul de a va sanctiona.
 5. SniperHero

  Daca nu va vedeti numele aici, anuntati unul dintre fondatori. -= Lista Admini/Vipi & Warnings =- ★ Founders ★ SniperHero KERVA ★ Owners ★ ★ Moderators ★ ★ Admins ★ ★ Helpers ★ ====================================================================== ★ VIPs ★
 6. SniperHero

  Bafta, speram sa te mai intorci
 7. SniperHero

  O sa iei unprestrict cat de curand. T/C
 8. SniperHero

  Respins, nu cred ca mai trebuie motiv de ce. T/C
 9. SniperHero

  Astept raspunsuri si pareri
 10. SniperHero

  Dovada careva impotriva lui bolt sau sa il ajute pe bolt?
 11. SniperHero

  Nu, t/c.
 12. SniperHero

  Respins , cereri inchise. T/C-
 13. SniperHero

  Respins , a vorbit cu mine. T/C
 14. SniperHero

  Acceptat. T/C Si NU mai faceti cereri ! De acum s-au inchis cererile pentru grad din nou !
 15. SniperHero

  Respins , asteapta 7 zile. EDIT: Am observat ca ai pus decat 4 cifre la CNP
×