Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

Hidden

Membri
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Incepator

Despre Hidden

 • Rang
  Nou-venit
 1. Hidden

  Ok , am inteles , acolo spune clar ca am inchis cs-ul inainte sa dau scan la wg , in niciun caz nu spune ceva despre cheats. Theo , aseara , mi a facut ss si mi a cerut wg , pozele i le am dat , iar despre wg , i-am spus de 3 ori ca imi da eroare cand ii dau download , era din cauza browser-ului , dupa ce am reusit sa il iau , deja primisem ban , am vorbit cu el aseara , si mi a spus sa dau cerere unban si sa dau link de la wg , e logic ca nu mai aveam cum sa ii dau wg ul de aseara pentru ca nu mai eram pe sv cand i am dat scan , deja primisem ban. Despre intervalul ala de timp , poate tu dadeai si upload la poze si scan la wg in 2 minute , ti am spus si sus , aveam o problema cu browser ul si nu ii puteam da download.
 2. Hidden

  Atunci cand theo mi a cerut wg , aveam o problema si imi dadea eroare cand ii dadeam download , i-am spus sa mai astepte 2 minute pentru ca am rezolvat iar el nu m a bagat in seama , si nu scrie absolut niciunde ca folosesc / am folosit coduri , probabil ai 13 ani .
 3. 1. SteamID: https://steamcommunity.com/id/baw14/ 2. Nume: Hidden 3. Motivul pentru care ați luat interdicția: - 4. Administratorul care te-a alungat: TH3O 5. Adresa IP: - 6. Momentul în care sa întâmplat: Aseara 7. Dovada (captura de ecran a consolei): https://imgur.com/a/BLPXlAs OFF : www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1551541 ( pentru theo )
×