Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

Den✘

Membri
 • Număr conținut

  13
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

4 Incepator

Despre Den✘

 • Rang
  Ucenic

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Den✘

  Nume:Lixandru Denis Vârsta: 15 Nick:Den✘ SteamID:STEAM_0:0:202814753 Profil steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198365895234/ Ore jucate pe server:Den✘ has spent 544 h 54 m on the server. Ai citit regulamentul?:poate Gradul actual:helper De ce vrei upgrade?:Pentru a scapa de majoritatea codatilor si pt ca mi s-a intamplat sa fiu singurul grad de pe sv si sa nu am acces la ban.
 2. Den✘

  Dupa ce am vazut vid lui stf,pare sa aiba legithack sau cum a spus si stf silent.(apesi un buton si pac tinta pe cap)
 3. Den✘

  Ban permanent doar pt ca avea un sv in nume ?=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] RENAME/KICK sau sa-i ceri frumos sa il scoata Ma rog eu nu am fost pe sv cand s-a intamplat deci nu ma bag prea mult doar mi-am spus opinia!
 4. Den✘

  CONTRA motive mai sus
 5. Den✘

  AMIN Multumim snd;D
 6. Den✘

  Si de mine
 7. Den✘

  Salut am decis sa imi schimb numele in Den✘
 8. Den✘

  CONTRA activitate slaba
 9. Den✘

  @Gansacu da stiu ca nu sunt in masura sa rasp cu pro sau contra dar ma jenat faptul ca pe server era cineva iar pe forum e altcineva imi cer scuze daca m-am bagat unde nu trebuie!
 10. Den✘

  CONTRA 1. fiecare are un stil de joc diferit. fiecare joaca CUM VREA. asta inseamna ca trb sa ma faci gay ca te omor? https://imgur.com/a/BiXs94t https://imgur.com/a/jnTUcGl 2.https://imgur.com/a/cUq4VQG ce intrebare e asta frate daca ai familie ? crezi ca vulkan nu e educat de parinti ?sau eu PACAT CA NU AM FACUT RECORD LA CUM MA INJURAI . MAI ERAU SI ALTII MARTORI PE SERVER + VREAU SA VAD DOVEZI CUM CA EU AS FI COMENTAT LA ORICE DE PE CHAT SAU DUPA CUM AI SCRIS SI TU "copilul DenX tot nu se liniștea"
 11. Den✘

  PRO
 12. Den✘

  pro!
 13. Den✘

  Nume: Denis Lixandru Vârsta: 15 Nick: Den✘ Profil jucător: https://evict.eu/go/jucator.php?id=56 Ore jucate pe server: https://evict.eu/go/jucator.php?id=56 Ai intrat în grupul de steam al serverului?: da Ai invitat prietenii în grupul de steam al serverului? nu pentru ca majoritatea prietenilor mei sunt de pe sv sau nu se mai joaca cs Ai dat like paginii de facebook a serverului?: nu Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: da: Denkaes Ai citit regulamentul?: poate
×