Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Voteaza zilnic thumb_up

HenKes.

Membri
 • Număr conținut

  15
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Incepator

Despre HenKes.

 • Rang
  Ucenic

Contact Methods

 • Facebook
  rarara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Am luat la cunostinta si o sa particip (daca nu intervine ceva ..).
 2. HenKes.

  Nu ma intereseaza ce faci tu :) daca eu ma misc mai greu asta te doare pe tine? Si uita-te si peste poze ;) sa nu zici ca sunt modificate.
 3. HenKes.

  =)))))))))))) , tu si cu Zaytzz sunteti singurii care spun ca acele poze sunt modificate. O sa fac cerere si la unban , nu e problema , eu vreau sa vad unde sunt pozele alea modificate =))))
 4. HenKes.

  Fra , chiar nu am chef sa ma cert cu tine aici , pozele au fost da-te in maxim 6 minute , si da mi-a fost putin mai greu pana le-am scos. Si vezi ca bagi cam multe prostii pe langa , ti-am dat toate pozele ;) Inteleg ca nu ma suporti de cand ai venit pe sv , dar nici chiar asa.
 5. HenKes.

  Nu intelegi , eu i-am dat pozele dupa care el a revenit "ai modificat ss , ne vedem pe forum" daca tu vezi ceva modificat in acele ss spune aici. PS:I-am facut reclamatie pentru ca pozele au fost scoase prin imgur exact asa cum erau.Practic ban-ul este dat degeaba.
 6. HenKes.

  1. Nick-ul d-voastra :HenKes.2. Nick-ul reclamatului :MY NAME JEFF3. Data si ora :Acus.4. Motivul reclamatiei :Imi da ban pe motiv ss.pe.forum/modified5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) :https://imgur.com/a/3SR8X Nu stiu daca voi vedeti ceva midificat in aceste poze pe care el mi le-a facut...https://imgur.com/a/JbkA1 / https://imgur.com/a/00zx6 / https://imgur.com/a/MTCkC / https://imgur.com/a/de2p0 / https://imgur.com/a/fsBCK // PS:Daca se poate sa iau si unban chiar nu am chef de copilariile astea cu "ne vedem pe forum , ai pozele modificate.." eu zic ca este un ban dat pe degeaba ..
 7. HenKes.

  Aici!
 8. Ba eu nu zic nimic , nu eu decid , astept decizia unui owner. Am de spus doar ca eu nu sunt admin sa stau spec , sunt beneificar deci nu ma include unde nu am treaba. Si in acele 2 demo-uri se vede ca pe Zaytzz l-am injurat doar odata rau , atunci cand mi-a dat kick fiind ultimul furien ramas impotriva lui Hash.. Si aici deja incepea cu ban.. -
 9. HenKes.

  Vreau parola.
 10. HenKes.

  Vreau parola! evict
 11. HenKes.

  Nu stiu daca am voie sa comentez ca Platina , dar eram de fata cand a schimbat harta fara vot fara nimic , a intrat si in 20 sec dupa ce a intrat a schimbat mapa.
 12. HenKes.

  Am luat la cunostinta , nu pot participa , dar daca era mai devreme cu siguranta puteam veni.
 13. HenKes.

  ★ Nick:HenKes.★ ID Skype/Steam: skype : laur.radoi★ Ore jucate (Click): https://www.gametracker.com/server_info/93.119.26.76:27015/top_players/?query=HenKes.
×