Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

Forgotten EUROPA.EVICT.RO

Membri
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Incepator

Despre Forgotten EUROPA.EVICT.RO

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Forgotten EUROPA.EVICT.RO

  1. Nu sufar pentru remove, chiar ma simt mai bine. 2. Ti-am facut reclamatie pentru ca, chiar meritai pentru ca ai vorbit urat. (aia veche ma refer) 3. Nu imi plac glumele de genu' "sper sa mori". 4. Chiar nu te ocupi te server.
 2. Forgotten EUROPA.EVICT.RO

  Numele tau (pe server); Arrow Link de la contul tau de steam : steamcommunity.com/id/ArrowFTW Numele Acuzatului; skimyN1 Steam ID Acuzat; STEAM_0:1:420973735 Motiv; Eram la CT si era skimy in echipa, nu era afk, s-a batut cu unu si apoi a zis un baiat : "Era easy sa il bati". Dovada(screenshot); Acel baiat a zis pe voice chat Alte Mentiuni; Nu prea se ocupa skimy de playeri.
 3. Forgotten EUROPA.EVICT.RO

  Uite aici demo-ul : http://www.mediafire.com/file/aby4algr123v7qu/elevated.dem/file Se vede clar cum iti sare tinta direct pe adversar, si poate aveai si un pic de wall.
 4. Forgotten EUROPA.EVICT.RO

  Nu mai stiu care era, te poti uita pe amandoua : http://www.mediafire.com/file/6jqhffc1ip2k5zq/piciorof.dem/file http://www.mediafire.com/file/m2k2il37sg0sd6m/picior.dem/file Oricum am vazut ca dadeai cap prin smoke, ii stiai pe adversari si iti cam sarea tinta un pic.
 5. Forgotten EUROPA.EVICT.RO

  Numele tau (pe server); Arrow Link de la contul tau de steam : https://steamcommunity.com/id/ArrowFTW Numele Acuzatului; SKMY Steam ID Acuzat; STEAM_0:1:420973735 Motiv; Vorbeste urat. Dovada(screenshot); https://imgur.com/a/0rJDKck Alte Mentiuni; Multumesc pentru atentia acordata.
 6. Forgotten EUROPA.EVICT.RO

  [*]Nume: Mario [*]Nick: Forgotten | Europa.Evict.Ro [*]Varsta: 16 [*]Ore jucate ( screenshot in game ): https://imgur.com/a/KOwXcDg [*]Steam ID ( http://steamidfinder.com/): 76561198808009096 [*]Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/MarioIsSupreme/ [*]Ai citit regulamentul serverului ?: Sunt demn de acest server! [*]De ce vrei acest grad pe server ?: Deoarece as vrea sa ajut serverul sa fie cu oameni civilizati, sa nu injure etc. [*]Cat timp acorzi pe zi acestui server?:1-3 ore
×