Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
La mulți ani 2019!

inside

Membri
 • Număr conținut

  72
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

inside a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 7 2018

inside a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

27 Activ

Despre inside

 • Rang
  cumătru

Contact Methods

 • Facebook
  Privat.

Vizitatori Recenți Profil

97 citiri profil
 1. inside

  eu meritam dar meriţi şi tu vţm
 2. inside

  Aştepţi dovada cam degeaba cred pentru că majoritatea demo-urilor sunt corupte, habar n-am cum, in fine nu i-am dat eu ban, nu e problema mea, doar ziceam.
 3. inside

  după ce că n-ai nici jocul cumpărat mai faci şi figuri? totuşi ţi ai luat ban de la 3 adimi diferiţi, dacă era de 3 ori de la aceelaşi ziceam "da bă ăla are ceva cu tine" dar când tu îţi iei de la 3 admini diferiţi deja începe să bată la ochi .
 4. inside

  meriţi violat, bătut, tăiat şi pus in saci de gunoi. plus de asta mai jucai şi cu coduri noaptea.
 5. inside

  =))) se vede că mai mult de 20 de ani nu ai, adică totuşi dacă erai aşa de "matur" nici nu mă băgai în seamă dar tu eşti un copil bătrân să zic aşa, şi plus de asta ţi o spun şi ţi o repet, sunt sărbătorile vreau şi eu să ies să mă distrez nu să stau în casă să ţi banez ţie codaţii, da asta e datoria mea ca admin dar chiar nu am timp să vin să vă banez codaţii mereu, am şi alte treburi de făcut.
 6. inside

  Da frate, cum vrei să-mi vezi bărbăţia ?
 7. inside

  Frate, am o viaţă, nu pot să stau 24/24 să mă uit pe codaţi, ok ? Vreau şi eu să ies afară, sunt Sărbătorile crezi că-s ca tine obsedat de cs ?
 8. inside

  Raportai codaţii zicând "ce slab eşti ?"
 9. inside

  Contra, te iei in gură cu toată lumea şi mai şi suferi aiurea.
 10. inside

  Salut. Dacă ai putea face un voice room special pentru admini gen în care să vorbim despre codati și chestii, pe u@ e mult de scris si nu poti fii atent și la suspect și la chat, adica, Cand sunt mai multi admini ne alegem fiecare suspectu și ar fii mai tare dacă am putea comunica pe un voiceroom doar al adminilor.
 11. Nume: Victor. Nickname: inside. Varsta: 16. Ore: 4. SteamID: STEAM_0:1:80907096 Steam Profile: https://steamcommunity.com/id/insidex69/ De ce doresti acest grad?: Ca să banez codaţii că unii au admin da nu se ocupă şi pot aloca destul timp pentru asta.
 12. inside

  @Angrry™ Jocuri bro.
 13. inside

  eu n am nimic
 14. inside

  Salut, vreau să îmi cumpăr un calculator și nu știu ce componente să-i pun în bugetul a 30 și ceva de milioane. Dacă se poate să lăsați un link cu un build făcut de voi sau ceva. Mulțumesc.
×