Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

inside

Membri
 • Număr conținut

  80
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

inside a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 7 2018

inside a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

30 Activ

Despre inside

 • Rang
  cumătru

Contact Methods

 • Facebook
  Privat.

Vizitatori Recenți Profil

164 citiri profil
 1. inside

  Salut, m-am gândit să fac şi eu un Portofoliu cu avatare/imagini editate de mine, vreau păreri sincere, accept şi critici.
 2. inside

  o sa fiu acolo daca vedeti cumva un mascul feroce inconjurat de gagici cu forme sukare sa stiti ca eu sunt si ca sunt arogant rau mersi anticipat !!!
 3. inside

  Numele tău: Firewall aka inside. Numele acuzatului: chaboyyhd cred, se vede în ss. SteamID acuzat: STEAM_1:1:125315075 Steam Profile acuzat: http://steamcommunity.com/id/daniy351 Motiv: SCOATEŢII BĂ FRATE ADMINU LA PETARDA ASTA DE COPIL, EL DĂ BLIND LA TOT SV DE 100 DE ORI CĂ "SĂ VEDEM CINE ARE COD" PĂI CE ADMIN E ĂSTA MĂ FRATE? NU POT SĂ MĂ JOC ŞI EU O ORĂ CĂ VINE TERMINATU ĂSTA ŞI DĂ BLIND DIN 3 IN 3 MINUTE SĂ VADĂ CINE ARE COD? Dovadă: https://imgur.com/xvoG4IX Alte adăugări: MULŢUMESC PORCULE TE PUP.
 4. inside

  La mulţi ani !
 5. inside

  Ăăă având in vedere că tu ai început să te uiţi pe mine fix când am scos pistolul asta nu demonstrează sunt codat, dacă nu ai văzut de la început de ce dai ban aiurea? M-am bătut dinainte pe mid.
 6. inside

  Ia să vedem mă cum joc eu 1v7
 7. inside

  Nick: unXpected Adminul care ma banat: Nu am de unde să ştiu. Harta: Mirage. Steam ID:STEAM_0:1:471270786 Motivul pentru care am luat ban: Nu ştiu motivul . Ora/Data : 2/8/2019 20:30 Dovada: Se poate vedea oriunde că am ban dar nu ştiu de ce. Alte obiectii: Aştept demo sau ceva. A da şi apropo, nu înesamnă că dacă am nivel 1 pe steam sunt şi codat, much love.
 8. inside

  eu meritam dar meriţi şi tu vţm
 9. inside

  Aştepţi dovada cam degeaba cred pentru că majoritatea demo-urilor sunt corupte, habar n-am cum, in fine nu i-am dat eu ban, nu e problema mea, doar ziceam.
 10. inside

  după ce că n-ai nici jocul cumpărat mai faci şi figuri? totuşi ţi ai luat ban de la 3 adimi diferiţi, dacă era de 3 ori de la aceelaşi ziceam "da bă ăla are ceva cu tine" dar când tu îţi iei de la 3 admini diferiţi deja începe să bată la ochi .
 11. inside

  meriţi violat, bătut, tăiat şi pus in saci de gunoi. plus de asta mai jucai şi cu coduri noaptea.
 12. inside

  =))) se vede că mai mult de 20 de ani nu ai, adică totuşi dacă erai aşa de "matur" nici nu mă băgai în seamă dar tu eşti un copil bătrân să zic aşa, şi plus de asta ţi o spun şi ţi o repet, sunt sărbătorile vreau şi eu să ies să mă distrez nu să stau în casă să ţi banez ţie codaţii, da asta e datoria mea ca admin dar chiar nu am timp să vin să vă banez codaţii mereu, am şi alte treburi de făcut.
 13. inside

  Da frate, cum vrei să-mi vezi bărbăţia ?
 14. inside

  Frate, am o viaţă, nu pot să stau 24/24 să mă uit pe codaţi, ok ? Vreau şi eu să ies afară, sunt Sărbătorile crezi că-s ca tine obsedat de cs ?
 15. inside

  Raportai codaţii zicând "ce slab eşti ?"
×