Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

V!rus

Membri
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Incepator

Despre V!rus

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. V!rus

  Contra, Reguli cerere upgrade admin: - trebuie sa treaca cel putin o luna de la ultima cerere facuta (admin/up) - trebuie sa ai 30 de ore in plus fata de ultima cerere facuta (admin/up) - trebuie sa fie 75% din pareri pro pentru a primii upgrade.
 2. V!rus

  Nu am, sry.. vei primi unban
 3. V!rus

  Contra.. cu limbaju' ala.. nu cred ca poti ajunge helper..
 4. V!rus

  Nume: Ionut Vârsta: 21 Nick: V!rus SteamID: STEAM_1:0:245260299 Profil steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198450786326/ Ore jucate pe server: 40. Ai citit regulamentul?: nu. Gradul actual: Helper De ce vrei upgrade?: Consider ca merit datorita activitati mele din ultima vreme + ca ziua nu prea sunt alte grade care au acces la ban.. si dau de multi codati, dar nu pot decat sa le dau kick.. dar e degeaba ca tot reintra pe server.
 5. V!rus

  Nick: V!rus Varsta: 21 Ore jucate pe server: 38-40. Rangul Actual: Helper Randul Dorit: Administrator Motiv pentru care consider ca merit upgrade: Consider ca merit datorita activitati mele din ultima vreme + ca ziua nu prea sunt alte grade care au acces la ban.. si dau de multi codati, dar nu pot decat sa le dau kick.. dar e degeaba ca tot reintra pe server.
 6. V!rus

  Neutru, nu prea te-am vazut pe server..
 7. V!rus

  Nume: [numele tău real] Ionut Vârsta: 21 Nick: [numele tău de pe server] V!rus Profil jucător: [evict.eu/awp/cautajucator.php INTRĂ PE LINK NU PROFIL STEAM] https://evict.eu/awp/jucator.php?id=2079 Ore jucate pe server: [evict.eu/awp/cautajucator.php] Nu stiu exact Ai intrat în grupul de steam al serverului?: [steamcommunity.com/groups/evictro da/nu] DA. Ai invitat prietenii în grupul de steam al serverului? [steamcommunity.com/groups/evictro da/nu + DOVADA SCREENSHOT LA MESAJUL CE APARE DUPĂ CE DAI INVITE] DA https://imgur.com/a/rgITqMV Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [facebook.com/evictesports da/nu + DOVADA SCREENSHOT] Da https://imgur.com/a/rdtm78n Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [gametracker.com/clan/evict da/nu + nume] Da, yulyan2 Ai citit regulamentul?: [da/nu] Nu
 8. V!rus

  Nume: [numele tău real] Ionut Vârsta: 21 Nick: [numele tău de pe server] V!rus Profil jucător: [evict.eu/awp/cautajucator.php INTRĂ PE LINK NU PROFIL STEAM] https://steamcommunity.com/profiles/76561198450786326/ Ore jucate pe server: [evict.eu/awp/cautajucator.php] Nu stiu exact Ai intrat în grupul de steam al serverului?: [steamcommunity.com/groups/evictro da/nu] DA. Ai invitat prietenii în grupul de steam al serverului? [steamcommunity.com/groups/evictro da/nu + DOVADA SCREENSHOT LA MESAJUL CE APARE DUPĂ CE DAI INVITE] DA https://imgur.com/a/rgITqMV Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [facebook.com/evictesports da/nu + DOVADA SCREENSHOT] Da https://imgur.com/a/rdtm78n Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [gametracker.com/clan/evict da/nu + nume] Inca nu, o sa intru. Ai citit regulamentul?: [da/nu] DA
×