Sari la conținut

IczuLetZ.

Manageri
 • Număr conținut

  277
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

IczuLetZ. a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 12

IczuLetZ. a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

5 Incepator

Despre IczuLetZ.

Contact Methods

 • Facebook
  www.facebook.com/cosmii02

Vizitatori Recenți Profil

48 citiri profil
 1. IczuLetZ.

  Acceptat ! Send me PRIVATE message with NICK and PASSWORD ! T/C
 2. IczuLetZ.

  bind "f1" "bunny_on" alias "looper" "+jump;wait;-jump;wait;loop" alias "bunny1" "alias loop looper" alias "bunny2" "alias loop" alias "+bunny" "looper;bunny1" alias "-bunny" "bunny2;-jump" alias "bunny_on" "bind space +bunny;bind f1 bunny_off" alias "bunny_off" "bind space +jump;bind f1 bunny_on" Introduceti codul in config-ul personal iar cand intrati pe server apasati f1 pentru a-l activa/dezactiva !
 3. IczuLetZ.

  Config jucător: Zeus CFG Ţară jucător: Ucraina Instrucţiuni: Se dezarhiveaza in folderul cstrike iar cand intrati in cs accesati consola in care scrieti: exec config.cfg sau numele configului cu terminatia .cfg Link de download: Click aici !
 4. IczuLetZ.

  Config jucător: ROLLEX CFG Ţară jucător: Georgia Instrucţiuni: Se dezarhiveaza in folderul cstrike iar cand intrati in cs accesati consola in care scrieti: exec config.cfg sau numele configului cu terminatia .cfg Link de download: Click aici !
 5. IczuLetZ.

  Config jucător: Dosia CFG Ţară jucător: Rusia Instrucţiuni: Se dezarhiveaza in folderul cstrike iar cand intrati in cs accesati consola in care scrieti: exec config.cfg sau numele configului cu terminatia .cfg Link de download: Click aici !
 6. IczuLetZ.

  Este BUGUIT , nu are rost sa il folositi.
 7. IczuLetZ.

  Propun sa fie adaugate mai multe categorii de JOCURI , in special cele care detin resurse care sunt cele mai cautate. - Counter-Strike 1.6 - SA:MP - Metin2 - Minecraft Dece aceste categorii? Multe persoane isi deschid servere de CS 1.6/SAMP/METIN2/MINECRAFT , si cauta diverse resurse/modele/plugine pe net , iar daca noi vom aveam acele categorii , si vom posta anumite plugine/resurse/modele in ele , acele persoane vor da mai usor de forumul nostru.
 8. IczuLetZ.

  Cum dai mute unui jucător în jocul multiplayer Counter-Strike: Global Offensive? De obicei când joci online, pe servere publice, întâlneşti necunoscuţi, care te deranjează în joc, au microfonul pornit şi debitează prostii în continuu, distragându-ţi atenţia de la lucrurile esenţiale. Ca urmare nu auzi sunete, care te-ar ajuta să câştigi runda, care te ajută să ai un avantaj faţă de inamic, din cauza unora, care după ce au fost eliminaţi, nu îi mai interesează restul şi spamează prin microfon. Nu este cazul, când joci cu prietenii pe servere de war, dar când joci pe servere publice, aproape de fiecare dată apare unul, care îţi strică dispoziţia. Comunicaţiile pot fi complet dezactivate din setări. Intraţi în HELP & OPTIONS, AUDIO SETTINGS, apoi ENABLE VOICE. Schimbaţi opţiunea ENABLE VOICE în Disabled. În acest fel comunicaţiile vor fi dezactivate de tot. Dar soluţia aceasta nu este cea mai potrivită, pentru că coechipierii nu îţi mai pot furniza informaţii esenţiale despre inamici. Există o soluţie mai convenabilă, prin care dai mute unui player, jucător şi îi poţi auzi pe restul. Pentru ca aceasta să funcţioneze, trebuie să fii în joc. Accesează tabela de scor prin apăsarea tastei TAB. Folosiţi săgeţile pentru a vă deplasa în sus sau jos pe tabela de scor, apoi când ajungeţi în dreptul numelui jucătorului enervant, apăsaţi tasta DELETE. Dacă aţi făcut totul corect, va apărea un cerc roşu pe avatarul lui şi nu-l veţi mai auzi în sesiunea respectivă. Dacă vreţi să-l iertaţi, faceţi din nou la fel şi apăsaţi DELETE şi veţi şterge restricţia. Baftă la fraguri !
 9. IczuLetZ.

  Daca vreti sa nu se vada arma atunci cand stati dupa colturi si ea sa se schimbe in functie de directia care mergeti urmati tutorialul de mai jos: Cod: bind a "+moveleft;cl_righthand 0" bind d "+moveright;cl_righthand 1" In momentul cand apesi pe tasta A arma se schimba in mana stanga, iar cand apesi pe D se muta in mana dreapta. Puteti schimba A si D cu ce taste vreti voi. cl_righthand 0 = mana stanga ( left hand ) cl_righthand 1 = mana dreapta ( right hand ) bind tasta "cl_righthand 0" bind tasta "cl_righthand 1"
 10. IczuLetZ.

  CUM ACTIVEZ CONSOLA ÎN CS GO 1. Porniţi jocul 2. Intraţi în meniul din HELP & OPTIONS 3. Daţi click pe GAME SETTINGS 4. Setaţi Enable Developer Console pe Yes O altă metodă la fel de uşoară este trecerea comenzii -console în SET LAUNCH OPTIONS. Aceasta se află în Library , Counter-Strike: Global Offensive , click dreapta şi Properties. Daţi click pe SET LAUNCH OPTIONS şi introduceţi -console. Daţi OK şi aveţi consola activată. Deschideţi consola cu tasta ~
×