Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Voteaza zilnic thumb_up

∆nD®ei14

Membri
 • Număr conținut

  21
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Incepator

Despre ∆nD®ei14

 • Rang
  Ucenic

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. ∆nD®ei14

  Tupeul asta nesimtit de a da de 2 ori headshot prin perete si sa faci cerere de unban cand ai cod.....
 2. ∆nD®ei14

  Nick: AGG #HEAD Ore cerute pe server: Inainte de inchiderea serverului aveam in jur de 80-90 de ore, acum am 31 de ore (https://imgur.com/a/luq2Wm0) Ultima cerere de up: - Grad actual: Admin + Vip Grad cerut: Moderator + Vip Motiv: Ban 0 si un nou model flash, dar si imbunatatirea comunitatii. Alte Obiectii (Am adaugat eu): Celelalte ore le voi face in acest weekend ! Signed By AGG Good luck , Have fun !
 3. ∆nD®ei14

  E de treaba, are umor, nu este ca celelalte grade de nu poti sa vb nimic cu ei, stie regulamentul, stie cum sa se poarte cu ceilalti jucatori, isi face treaba. De la mine ai un mare PRO
 4. ∆nD®ei14

  Nume actual: Riot. Numele pe care il doresti: AGG #HeadShot Machine Ulitma cerere de schimbare a numelui?: - (Niciodata) De ce doresti sa iti schimbi numele?: Tin numele asta de mult si m-am plictisit de el.
 5. ∆nD®ei14

  Eu zic sa nu mai folosesti girls share , pentru ca dureaza jumatate de ora sa te uiti 20 de secunde la un demo. Parerea mea este sa folosesti Imgur , pentru imagini , si Youtube pentru video-uri. Nu m-am uitat la demo pentru ca nu vreau sa imi bat capul pentru un amarat de demo, dar l-am vazut pe Junioruuu pe server, si mi s-a parut de treaba , nu are niciun hack. Ai grija cu posturile aiurea ! Signed By Riot. Good luck , Have fun !
 6. ∆nD®ei14

  eu zic ca au trecut 24 h . + 1 warn nu?
 7. ∆nD®ei14

  De aceeasi parere cu Rowan. PRO
 8. ∆nD®ei14

  Lucrul acesta zice un SLAB ( am zis sa-l oftic) , toti folosesc scuza asta cand au ezfrags, zic ca au bind si nu au stiut.
 9. ∆nD®ei14

  Nu ai dovada... contra
 10. ∆nD®ei14

  pro , e tare in gura si se da mare. In fiecare runda , de fiecare data cand ma omoara ma face slab . nu ca m-ar deranja , dar comportamentul asta imi da de gandit, adica nu ar fi trebuit sa aiba helper. Nu isi face treaba, unul injura de toti mortii, vai de capul lui , eu ii dau mute iar cheefi spune: Da nu ii mai da mute ca ii dau unmute ca e prietenu meu , SLABULE.
 11. ∆nD®ei14

  Am fost de fata. Chiar i-a dat ban , pe nedrept. Pro
 12. ∆nD®ei14

  Nu e vina mea. Unul din echipa lui a spus in admin chat ca are cheat. (Mai multi). Eu m-am dus la spectate si chiar avea un triggerbot, adica tragea in el chiar daca nu se uita in directia lui.
 13. ∆nD®ei14

  Nick: ForSaKeN Nick nou: Riot Motiv: vr un nume nou fzr: asta vr sa fie si ptr csgo.**cenzurat**....nu mai fac 7000 de cereri
 14. ∆nD®ei14

  Nick:ForSaKeN Durata: 1 sapt Motiv: scoala
×