Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Voteaza zilnic thumb_up

Siki

Membri
 • Număr conținut

  20
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Siki a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 9

Siki a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

3 Incepator

1 Urmăritor

Despre Siki

 • Rang
  True Member
 • Dată Naștere 25.09.2002

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/denis.belei.5

Vizitatori Recenți Profil

62 citiri profil
 1. Siki

  Astazi ***** nu pe 23
 2. Siki

  Acesta este cel bun,iar up-ul pe ore mai este doar ca momentan sunt prea multi moderatori,asa a spus si matey.
 3. Giveaway 1.000.000 credite sambata 23.11.2018 La ora 12:00 v-a incepe giveaway-ul,giveaway-ul consta in 5 day-uri a cate 200k fiecare,day-urile le vom stabili atunci. La 15+ playeri online +1 sound si +1 vip timp de 1 luna,la 20+ playeri online +1 vip permanent sau 2 luni vedem noi.
 4. Siki

  Contra : In ultima luna nu ai intrat deloc pe server,ai renuntat la grad si asta inseamna ca trebuie sa pornesti de la inceput asa cum au facut toti,nu poti face cerere de moderator,prima oara trebuie facut cerere grad adica helper si dupa cerere up pana ajungi la moderator.
 5. Siki

  Contra : Daca ti-a dat ungag atunci nu e abuz,poate a gresit si nu a fost cu intentie,daca aveai gag permanent si nu il scotea atunci era o problema. tc ? @mateyM
 6. Siki

  Cererile de inactivitate sunt pentru 2 saptamani +.
 7. Siki

  @mateyM @FzR
 8. Siki

  Uite aici screenshot-ul,l-am sters pe celalalt din greseala :
 9. Siki

  Contra : Nu ai varsta necesara pentru helper si puteai foarte usor sa postezi pe lightshot ss cu orele. Varsta minima este de 14 ani,daca vrei poti dona.
 10. Siki

  Ti-am dat 5 minute,nu mai fa pe victima,erai la prima abatere deci ti-am dat !mute iu 5 jigniri,invata sa scrii..,ai vreo 8 greseli in toata propozitia pe care ai formulat-o.
 11. Siki

  Nickname-ul tau : Siki JbGo.Evict.Ro Nickname admin reclamat : Iusti #odauptminux PvPRO.com SteamID Admin : STEAM_0:1:443798892 Ora si data : 14.09.2018 ora 18:00 Harta : jb_snow_v2 Motiv : Si-a dat unmute Dovezi : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1512110324 Alte detaili : I-am dat mute timp de 5 minute deoarece a jignit un player pe voice si el dupa cam 2 minute de la mute-ul dat a decis sa-si dea unmute,pe langa acest abuz mai are si o atitudine nepasatoare fara respect cu un ton jignitor. Are helper+vip si se crede mare barosan.
 12. Siki

  Contra : Man,e doar un amarat de abort,din moment ce nu a spamat nu e abuz,nu stiu nimic despre el asa ca nu am ce sa spun .. tot ce pot zice e ca faci post hunting daca faci reclamatie la orice lucru marunt.
 13. Siki

  ;))

  Nu mai fa post-uri aiurea.. nu are sens. @FzR@mateyM tc ?
 14. Siki

  Contra : Nu cred ca ai 18 ani nici mort sau ti-a alunecat si tie degetul ca si lui mihai ? Nu ai citit regulamentul,link-ul de la steam profile nu este bun.
 15. Siki

  Contra : Nu ai varsta necesara pentru a avea grad pe server,de ce faci cerere daca stii ca este minim 14 ani,ai mai facut o data si ti-am zis ca nu ai varsta necesara si tot faci,vrei si tu ca si doggystyle sa fi primul care face cerere grad ?? Iar tu ozn nu mai da pro/contra pentru ca nu ai grad ti-am zis de 4 ori,nu stii sa citesti ?
×