Sari la conținut

Gansacu

Membri
 • Număr conținut

  122
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Gansacu a câștigat ziua ultima dată pe August 25

Gansacu a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

18 Incepator

1 Urmăritor

Despre Gansacu

 • Rang
  Junior

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Gansacu

  Am mers pe pretextul ca e demo automat , am descarcat acum demo-ul de pe dust2 , ora 20:40 dar nu am gasit nimic legat de tine sau de mine pe server , nu stiu ce s-a intamplat .
 2. Gansacu

  Hai sa zicem un pro , chiar de nu te-am vazut pe server niciodata si nu stiu cum ai facut orele alea .
 3. Gansacu

  Va faceti reclamatie unul altuia , chemati-l pe tatii vostri daca nu puteti sa rezolvati asta in particular . Precum copiii aia mici .
 4. Gansacu

  Te-am acuzat o singura data de wall si dupa fugeai la toti si le spuneai ca te-am facut codat , dar nu la toti deodata , la fiecare in parte . Te credeai bun . Csf . Btw , nu te-am injurat primu . Ti-am spus sa incetezi si dupa mancai aiurea din gura
 5. Gansacu

  STEAM_1:0:419810061
 6. Gansacu

  Nume: [numele tău real]:Gabi Vârsta: 16 Nick: [numele tău de pe server] : Gânsacu` Profil jucător: [evict.eu/awp/cautajucator.php INTRĂ PE LINK NU PROFIL STEAM] : https://steamcommunity.com/profiles/76561198799885850/ Ore jucate pe server: [evict.eu/awp/cautajucator.php] : Cateva Ai intrat în grupul de steam al serverului?: [steamcommunity.com/groups/evictro da/nu] : Da Ai invitat prietenii în grupul de steam al serverului? [steamcommunity.com/groups/evictro da/nu + DOVADA SCREENSHOT LA MESAJUL CE APARE DUPĂ CE DAI INVITE] https://imgur.com/a/NMooHpD Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [facebook.com/evictesports da/nu + DOVADA SCREENSHOT] https://imgur.com/a/uCYLjW2 Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [gametracker.com/clan/evict da/nu + nume] Da , Gansacu12 Ai citit regulamentul?: [da/nu] : nu
 7. Gansacu

  As dori sa se bage o noua comanda ,,sm_last'' , asa putem vedea ultimii 10 care au iesit de pe server si ne e mai usor sa ii banam pe aia care au iesit inainte sa fie banati pentru cod .
 8. Gansacu

  Propun sancionare sau remove .
 9. Gansacu

  Nu e vorba de asta . Da , se schimba mapa cand nu sunt destui playeri , dar nu mereu , de exemplu , astazi , tocmai ce s-a schimbat automat pe nuke si eram 24-25 pe server in prima runda dupa care , un admin, nu dau nume, a schimbat pe dust2 care tocmai s-a jucat in urma cu o mapa . Etc.
 10. Gansacu

  Propun sa se scoata schimbarea automata a mapelor deoarece nu se respecta si unii admini isi fac de cap si pun mape dupa cum vor ei .
 11. Gansacu

  Contra , n-ai orele necesare .
 12. Gansacu

  Contra .
 13. Gansacu

  Contra . Inceteaza sa faci o multime de off topic-uri . Nu te mai milogi sa castigi atentie .
 14. Gansacu

  pro
 15. Gansacu

  Pro
×