Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Black EVICT

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Beginner

About Black EVICT

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

173 profile views
 1. Black EVICT

  Dupa catva timp in staff-ul server-ului de jailbreak in evict, am hotarat ca este mai bine sa depun o cerere de retragere deaorece nu imi mai aloc destul timp pentru cs go si mai ales pentru jailbreak. In ultimul timp am avut cateva altercatii cu detinatorul server-ului . Daca voi mai dori sa continui in staff-ul acestui server cel mai posibil il voi anunta pe sniper si ma voi intoarce. Mai bine depun o cerere de retragere decat sa depun 1000 de cereri de inactivitate doar pentru ca am decis sa renunt la cs go pentru o vreme. Multumesc anticipat celor care m-au sustinut, acestia fiind : Red - cred ca fara el nici nu ajungeam aici. Neep - foarte de treaba si un admin excelent. Evomer - Un baiat foarte smecher, de treaba si amuzant. BolT sau Boit cum i se mai spune - A fost primul pe care l-am cunoscut si m-a sustinut, m-a facut sa rad in momente in care nu ma simteam foarte bine. Ia un Leu - helper bun, de treaba si amuzant. Appo28 - un baiat foarte de treaba ( el nu a fost in staff, dar a jucat pe server) un prieten de nadejde, nu am ce spune. Un minunat vecin. Rony MNK - la fel un prieten foarte bun ( nici el nu a fost membru staff, doar a jucat pe server ) ma face sa rad si mai joc cu el cate un meci de dbd & fortnite. CosmaCrep - foarte smecher baiatul, nu inteleg de ce a ramas fara grad, isi facea treaba. Si multi altii, se recunosc ei. Multumesc celor care au ajuns sa citeasca pana aici. A fost o experienta de neuitat , sper sa ne mai vedem.
 2. Black EVICT

  PRO / nu stica inca o sansa.
 3. Black EVICT

  PRO / varsta respectata .
 4. Black EVICT

  ★ Nickname-ul tau: Solaris ★ Durata: o saptamana. ★ SteamID-ul Tau: STEAM_1:0:109639277 ★ Motivul inactivitatii: Doresc sa iau o pauza de la jb. ★ Altceva de spus?: -
 5. Black EVICT

  Contra / nu meriti dupa ce ai facut
 6. Black EVICT

  V2, cel mai smecher
 7. Black EVICT

  • Tipul : Avatar • Dimensiunile : Pentru Forum/Steam • Textul principal : Black • Textul secundar : JB.EVICT.RO • Stock/Render [obligatoriu] : http://tudorgfx.tumblr.com/post/172667832179/banshy-untitled-by-suki-the-cat • Link către ultima cerere : e prima cerere. • Alte precizări : Sa nu fie GIF.
 8. Black EVICT

  PRO / De treaba si activ
 9. Black EVICT

  CONTRA / Eu spun ca isi face treaba destul de bine, nu merita sa fie sanctionat dintr-un rename.
 10. Black EVICT

  PRO / Ai fost un admin foarte bun pe server, meriti sa administrezi din nou server-ul.
 11. Black EVICT

  PRO / Merita e activ!
 12. Black EVICT

  Pro / cred ca mai meriti o sansa
 13. Black EVICT

  Grad pe server: Owner Ore jucate: 27h 41 min
 14. Black EVICT

  Pro, nu iarta pe nimeni si este foarte activ.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.