Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Voteaza zilnic thumb_up

Săndel

Ex Manageri
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Incepator

Despre Săndel

 • Rang
  Nou-venit
 • Dată Naștere 02.12.1999

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Săndel

  Nick-ul tau : Nick-ul Adminului ( Exact ) : Steam ID-ul Numeric al Adminului : Motivul Reclamatiei ( Explicatie ) : Dovada screenshot/demo/filmare la toata actiunea petrecuta : Ora si data Aproximativa :
 2. Săndel

  Numele tau : Steamid-ul tau : Motiv pentru ban : Cine ți-a dat ban : De ce vrei unban :
 3. Săndel

  MODEL Nume : Nickname : Varsta : Primele 7 cifre din CNP: Steam ID : Link catre profilul tau de steam : Ai intrat in grupul de steam? (CLICK): Ore jucate pe server (CLICK) : Experinta anterioara cu administrarea server-ului (Da/Nu) : Ai citit regulamentul? : CERINTE (IMPORTANT) : - Sa ai minim 15 ani IMPLINITI - Sa ai minim 15 ore jucate pe server! - Sa stii majoritatea comenzilor - Sa petreci in fiecare zi macar o ora pe server - Sa dai invite la prieteni in grupul de steam CLICK INFO : - Afla-ti steamid-ul: CLICK - Daca faci spam pe privat la cineva sa accepte cererea, sa dea pro sau sa se uite peste ea, considera cererea deja respinsa! Fiecare stie ce are de facut, nu e nevoie sa stresezi pe nimeni! -Toate punctele de mai sus sunt obligatorii! - Aveti voie la o singura cerere pe saptamana ( in caz ca sunteti respinsi ) . - STEAM ID-ul il aflati prin tastarea comenzii " status " in consola in timp ce sunteti pe server .
 4. Săndel

  Admini : Adminii au obligația de a menține o atmosferă cât mai placută pe server și de a respecta jucătorii server-ului. Fiecare admin are obligația de a frecventa forumul. Este strict interzis folosirea microfonului cu scopul de a pune muzica atat din partea adminilor cat si din partea playerilor (adminii risca remove) În cazul unui posibil codat, adminul este obligat să-i facă acestuia un demo și să-l prezinte conducerii pentru a lua o decizie cu privire la acesta. Membrii staff-ului sunt rugați să joace cu un singur nick pe server, respectiv nick-ul pe care s-a dat adminul. Adminii sunt rugați să facă reclamă server-ului prin orice metodă cinstită. Adminii trebuie să respecte indicațiile colegului mai înalt în rang , în ordinea următoare : OWNER-->CO-OWNER-->TRUSTED -->MODERATOR-->ADMIN-->HELPER Playeri : Playerii au obligația de a păstra un limbaj și un comportament decent (sancțiune - gag/silcence/ban) Orice tentativă de trișare este sancționată cu ban permanent . Orice încercare de înșelătorie este sancționată cu ban permanent . Playerii au obligația de a respecta orice membru al staff-ului Evict, indiferent de gradul acestuia. [!] Ești obligat să cunoști regulamentul. Necunoașterea regulamentului nu te scuză de sancțiuni.
×