Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Voteaza zilnic thumb_up

◖🆃🆆🅸🆇◗

Membri
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Incepator

Despre ◖🆃🆆🅸🆇◗

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. ◖🆃🆆🅸🆇◗

  Grad pe server: admin Ore jucate: 79
 2. ◖🆃🆆🅸🆇◗

  v2 arata foarte bine.
 3. ◖🆃🆆🅸🆇◗

  Pro foarte activ se descurca foarte bine pana acum + este la acelasi nivel de adminat ca si mine <3 succes daca vei fii acceptat .
 4. ◖🆃🆆🅸🆇◗

  pro, a facut mult mai multe chestii gresite cat am fost si eu pe server ceea ce mi se pare ca nu este un admin potrivit SI nu prea da comenzi, (lasa alte grade sa le dea).asta este parerea mea, please dont judge. spor la joaca tuturor. ^_^.
 5. ◖🆃🆆🅸🆇◗

  Grad pe server: Admin + vip permanent Ore jucate: 29 ore
 6. ◖🆃🆆🅸🆇◗

  ★ Nume real: Victor ★ Nickname: 【★Ŧωiҳ★】| evιcт ★ Ore jucate pe server (link gametracker):https://www.gametracker.com/player/【★Ŧωiҳ★】| evιcт/JB.EVICT.RO:27015/ (25 ore) ★ Ai avut ban-uri pe server? Daca da spune banurile si de ce: Nu am avut pana acum si nu am experimentat. ★ Vârstă (minim 14 ani): 14 ★ CNP (Primele 6 cifre): 503061 ★ Steam ID (numeric): STEAM_1:0:180763438 ★ Motiv pentru care vrei Admin/Helper? (minim 80 cuvinte): Vreau gradul pentru ca eu stau de obicei pana tarziu pe server pentru a evita certurile/luptele intre jucatori, pentru ca eu de obicei dau de jucatori care injura/omoara dupa ce isi cumpara freeday/fac fk, iar eu nu cred ca despre asta este serverul si ca exista un regulament de respectat. Am experienta cu comenzile si regulamentul l-am citit de multe ori, ma consider o persoana responsabila si cu umor cateodata, dar cand este vorba de ceva serios, eu ma supun situatiei si incerc sa evit certurile dintre jucatori. Multumesc de atentia acordata . ★ Grad-ul Dorit: Admin ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru? Poate am sa donez in caz ca mi se scoate gradul, cu mai multa responsabilitate. ★ Ai citit regulamentul?: jailbreakregulament2018 ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?: Da.
×