Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

HATEAND

Premium
 • Număr conținut

  2.218
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  39

HATEAND a câștigat ziua ultima dată pe August 24 2018

HATEAND a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

727 Legenda

Despre HATEAND

Ex Manageri
Ex Staff
Veterani
 • Rang
  Fost Fondator
 • Dată Naștere Martie 11

Contact Methods

 • Facebook
  -

PC Specs & Gear

 • GPU
  GeForce GTX 1050
 • CPU
  Intel Skylake i5-6400
 • RAM
  8 GB
 • Disk
  HDD 1 TB
 • PSU
  GTR-550 550W
 • Case
  Segotep Baymini black
 • Monitor
  Samsung S22B300B
 • Keyboard
  SteelSeries Apex 100
 • Mouse
  SteelSeries Rival 100
 • Headset
  Genius GX Series Lychas
 • OS
  Win 10 Pro

Vizitatori Recenți Profil

4.265 citiri profil
 1. HATEAND

  Redimensionarea nu este facuta bine, prea mult blur, prea multe efecte bagate aiurea, nu mai lucra pe 150x300 daca nu redimensionezi bine, din cauza efectelor poze sunt foarte lq, incearca sa mergi pe un text mai simplu tot asa fara 100 de mii de chesti bagate, mergi maxim cu stroke si gradient de 60%, e anul minimalistului incearca ceva mai simplu nu mai incarca poza Mai ai multe de invatat, nu te mai lua dupa toate tutorialele si incearca sa faci ceva singur. Ia un avatar facut de un designer bun si mare si incearca sa-ti imaginezi ce efecte a pus el si cum a facut-o si incearca s-o faci si tu de la 0 Keep working!
 2. HATEAND

  Craciun fericit!
 3. Titlu Platesc daca e nevoie si transfer bancar sau revolut
 4. HATEAND

  Welcome
 5. HATEAND

  Macar fa-le in romana daca tot le copiezi
 6. HATEAND

  Rezolvat.
 7. HATEAND

  Rezolvat.
 8. HATEAND

  votat 7
 9. HATEAND

  Pro, un buton mai evidentiat
 10. HATEAND

  Numele tau: Propunere: Cu ce crezi tu ca ar ajuta propunerea ta la imbunatatirea serverului:
 11. HATEAND

  Nick: Durata: Motiv: Link catre ultima cerere: Alte obiectii: ATENTIE! [*] Cererile care nu respecta modelul nu vor fi luate in considerare. [*] Cererile de inactivitate se pot face pe o durata de maxim 2 saptamani. [*] Aveti dreptul la inactivitate de maxim 2 saptamani la fiecare 2 luni.
 12. HATEAND

  Nick: Bug-ul de pe sv: Dovada:
 13. HATEAND

  1. Nu aveti voie sa dati comenzi pe admini fara un MOTIV bun. (warn/-1) 2. Nu aveti voie sa folositi msay/csay/hsay/etc. aiurea. (warn) 3. Nu aveti voie sa folositi drug/beacon/slap/etc. aiurea. (warn/-1) 4. Daca un player vrea sa doneze trebuie sa ii dati datele de contact ale unui FOUNDER! 5. Gradele care dau "scam" nu sunt bine venite pe server. 6. Nu aveti voie sa schimbati numele fara sa faceti cerere pe forum. (Remove) 7. Nu aveti voie sa schimbati harta fara aprobarea tuturor gradelor de pe server(in caz de buguri aveti voie sa schimbati). (warn/-1) 8. Nu aveti voie sa dati BAN PERMANENT fara un motiv bun. (-1/remove) 9. Nu aveti voie sa va bateti joc de playeri. (-1/remove) 10. Aveti obligatia de a argumenta de ce dati pro/contra. (+1 warn) 11. Nu este necesar sa raspundeti la toate reclamatiile / cererile dar aveti obligatia sa fiti activi si pe forum altfel veti primii +1 warn / -1 dupa caz. 12. Gradele nu se transfera pe alte conturi ! E strict problema voastra ce faceti cu acel cont. 13. Aveti obligatia de a raspunde la cereri / reclamatii pana la tc (care se va da dupa minim 24 ore) (+1 warn) 14. Orice BAN PERMANENT fara sa aveti dovada rezulta in REMOVE / -1 (dupa caz). 15. Trebuie sa aveti minim 7 ore pe saptamana. Preferabil 2 ore pe zi, dar in orice caz trebuie sa aveti 7 ore pana in fiecare duminica seara. 16. Nu abuzati de admin si nu va bateti joc de jucatori. Orice fapta care strica imaginea server-ului va fi aspru sanctionata. [*] Pentru intrebari lasati mesaj mai jos. [*] Regulile noi/modificate vor fi colorate cu galben ca sa puteti gasi regulile noi/modificate mai usor.
 14. HATEAND

  1. Aveti voie sa puneti muzica,doar daca majoritatea playeriilor sunt de acord. (mute/ban) 2. Nu aveti voie sa va injurati/jigniti. (Mute/kick/ban) 3. La intrebarea ati citit regulamentul serverului se raspunde cu "Hide'n'Seek". 4. Nu aveti voie sa folositi hackuri, scripturi sau alte metode care va dau un avantaj fata de ceilalti jucatori. (BAN PERMANENT) 5. Nu aveti voie sa faceti reclama la alte comunitati. (BAN PERMANENT) 6. Nu aveti voie sa folositi un nickname care este asemanator cu al unui admin. (rename / ban) 7. Nu aveti voie sa dati "retry" daca un admin va dat gag/mute (Ban) 8.Nu aveti voie sa scrieti pe chat abuziv cu CAPS LOCK (gag/kick/ban) 9. Nu aveti voie sa fugiti pe mapa fara sa va ascundeti , aveti voie sa fugiti cu scopul de a va gasi alta ascunzatoare. (slay/kick) 10. Nu aveti voie sa tipati la microfon. (mute/kick/ban) 11. Nu aveti voie sa faceti Ghosting. (gag/mute/ban) 12. In cazul in care mapa va da pistoale / arme sau grenade,nu aveti voie sa le folositi.Aveti voie sa omorati doar cu cutitul , sau cu grenada in cazul în care este aproape ( adica nu intr-un spot unde nu puteti intra)!(slay/ban) 13. Hider-ii (cei care se ascund) nu au voie sa omoare seek-erii (cei care cauta). (slay / kick / ban) 14. Microfonul folosit in exces/sa nu fie legat de joc este interzis (Mute) 15. Amenintarile directe/indirecte fata de admini sunt interzise.(mute/gag/kick/ban) 16. Nu aveti voie sa dati un hider de gol sub nici o forma ! (slay/ban) 17. Seek-erii sunt obligati sa caute hider-ii,in caz contrar,vor primi slay.Daca cumva se blocheaza,seek-erii pot primi revive. 18. Nu aveti voie sa vorbiti cand sunteti morti doar daca aveti un motiv bun. (mute/kick/ban) 19. Nu aveti voie sa vorbiti daca nu aveti un microfon decent (mute/kick) 20. Trebuie sa fie 1 SEEKER la 3 HIDERS (ex. 3 seekeri si 9 hiders, exista exceptie de -1 player adica 3 seekeri si 8 hideri) 21. Nu aveti voie sa blocati usi / trape. (slay) 22. Vip-ii nu au voie sa abuzeze de Double Jump , adica nu aveti voie sa mergeti in locuri in care player-ii normali nu pot ajunge. (slay/ban) 23. Toata lumea este obligata sa ramana in interiorul hartii, chiar daca se poate ajunge si fara double jump. (slay/ban) 24. Orice abuz de buguri va fii sanctionat. (ban/BAN PERMANENT) 25. Nu aveti voie sa faceti abuz de laser sau sa desenati lucruri obscene si nici sa scrieti injuraturi. (kick/ban) 26. Nu aveti voie sa stati mai mult de 2 mape consecutive la teroristi , doar daca nimeni nu vrea.(kick/adminii mută la ct) [*] Daca aveti intrebari scrieti mai jos. [*] Cititi regulamentul cat de des posibil pentru ca se va schimba regulamentul / se vor adauga reguli noi. [*] Regulile noi/modificate vor fi colorate cu galben ca sa puteti sa gasiti regulile noi/modificate mai usor.
 15. HATEAND

  Numele tau: Numele adminului: Steam ID Admin: Steam Profile Admin: Motiv: Dovada: Data: Alte obiectii: ATENTIE! [*] Pentru STEAM ID numeric poti sa gasesti aici: http://steamid.io [*] Reclamatiile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fii luate in considerare. [*] Reclamatiile care sunt lipsite de dovezi concrete (fara poze/demo unde sa se vada abuzul respectiv) primesc respins!
×