Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Voteaza zilnic thumb_up

☆Vlădu☆

Membri
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Incepator

Despre ☆Vlădu☆

 • Rang
  Ucenic
 • Dată Naștere 30.09.2001

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. ☆Vlădu☆

  Cu azse ma cunosc in viata reala, are ban pe h1z1 nu vac ban:)))))))))))))))))))))))). Primesc odata unban?
 2. ☆Vlădu☆

  Mi-a respins 2 cereri ca mi-a dat el ban, pana l-am reclamat la sound unde el mi-a zis sa fac cerere de unban iara sa vina cu dovezi si uite-l acuma ca e de 2 zile cererea si e de negasit
 3. ☆Vlădu☆

  Aici iti dai cu parerea daca stii ce s-a intamplat atunci. Nu vi tu picat din cer ca asa a zis ala si dau si eu contra. Daca nu aveti nici o treaba nu va bagati. Eu am luat ban ca i-am zis ca e incompetent ce i-am spus asa rau?
 4. ☆Vlădu☆

  Nu am zis ca sunt sfant, dar si Bogdan a procedat si prima si a doua oara dezastruos la ban-uri.
 5. ☆Vlădu☆

  Sound a zis sa mai fac una, si uita-te ca de la prima a trecut o saptamana pana la a doua dupa care sound a zis sa mai fac una sa lamurim tot.
 6. ☆Vlădu☆

  Nick: Vladu Nick admin: BOGDANvsl STEAMID: STEAM_1:0:114821843 Motiv: haha Dovezi: - nu am mai facut poza e ban permanent Alte precizări: A intrat un player cu un alt nume de server in nick si i-am spus frumos sa i schimbe numele sau sa i dea kick pentru ca face reclama. Bogdan a spus ca nu, si eu i-am spus ca poate nu stii cum sa i dai kick si mi-a dat primul ban cu motiv-ul ''pa'' // Dovada : https://prnt.sc/ivpv9v Dupa care s-a scurs primul ban pe nedrept, am intrat frumos pe server si era on, i-am spus ca de ce mi-ai dat ban prima oara si i-am spus ca e incompetent si ca habar nu are sa administreze. Dupa care mi-a dat ban permanent pe motiv-ul ''haha''. edit : am martori pe clasixx si pe azse care si ei au primit ban 30 minute ca l-au facut incompetent ! Sper sa raspunda si ei aici.
 7. ☆Vlădu☆

  Nici macar nu stii despre ce e vorba :))
 8. ☆Vlădu☆

  Nick: Vladu Nick admin: BOGDANvsl STEAMID: STEAM_1:0:114821843 Motiv: haha Dovezi: - nu am mai facut poza e ban permanent Alte precizări: Am inteles ca am gresit si vreau unban daca se poate, nu vreau sa pierd orele aiurea pentru care am muncit si statusul de pe server :) .
 9. ☆Vlădu☆

  Nick: Vladu Nick admin: BOGDANvsl STEAMID: STEAM_1:0:114821843 Motiv: haha Dovezi: - nu am mai facut poza e ban permanent Alte precizări: E un admin ingamfat da ban-uri pe nimic, inchide reclamatii pe motiv-uri de nimic. Pe scurt isi bate joc de server. Acuma i le-am spus in fata si mi-a dat ban permanent pe motiv haha. Ar trebui scos din functie si eu as vrea unban. As vrea sa raspunda fondator-ul nu acest copil incompetent. Si as vrea sa fiu debanat. Snd nu mai lasa toti copii care nu stiu sa se ocupe si isi bat joc de munca ta.
 10. ☆Vlădu☆

  Nu conteaza cat am luat ban, conteaza ca a dat 3 ban-uri inutile!
 11. ☆Vlădu☆

  Nick: Vladu Nick admin: BOGDANvsl Data și ora evenimentului: 24.03.2018 // 14:20-14:28 ( in decurs de nu mai stiu exact) Harta: Dust II Detalii: Jucam linistiti si radeam pe server si dintr-o data intra un player cu nume de alt server. I-am explicat sa i schimbe numele pentru ca e reclama. Si el a zis ca il lasa asa. Dupa care i-am zis ca nu stie sa-l schimbe deaia nu o face. Apoi si la Classixx si Azse le-a dat si lor ban cu motivul ''pa'' Dovezi: https://prnt.sc/ivpv9v Alte precizări: A dat si mute aiurea de atatea ori, dupa mine este un incompetent.
×