Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Voteaza zilnic thumb_up

BadGypsy

Membri
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Incepator

Despre BadGypsy

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. BadGypsy

  Cred ca poti sa rezolvi citeva probleme si sa vezi dupa asta daca sa schimba situatia. 1. trebuie sa faci 128 tick (cl_updaterate 128 / cl_cmdrate 128 / rate 128000) 2. poti sa adaugi "128 tick" in titlul serverului, sa vada lumea ca e server bun 3. sa stergi diferite modele si addonuri care nu sunt necesare pentru acest mod, pentru micsorarea timpului la prima intrare si imbunatatirea performantei (nu e prea bine cand eu am i7 7600k + gtx 970 si imi scade fps sub 200) 4. trebuie sa fixezi online pe server, acum scrie ca online sunt 6 jucatori cind nu e nimeni pe server (parca amagim pe jucatori) 5. poti sa micsorezi max players pe server pina la 24, e destul. Daca o sa fie online bun, atunci poti sa faci 32. 6. poti sa adaugi citeva mesaje pe server cu linkuri pe forum unde se afla informatie folositoare 7. poti sa faci un concurs cu gold membership, sa fie numai in top10 si sa se restarteaza fiecare saptamina 8. sa adaugi afk kicker
 2. BadGypsy

  de_dust de_dust2 de_mirage de_cache de_inferno de_overpass de_dust2_2x2 de_inferno_2x2 aim_map (cred ca maximum 2 mape de aim) awp_india poate si 35hp o sa mearga
 3. BadGypsy

  Cred ca server trebuie sa aiba o lista de mape mai populare, sa nu sede fara oameni pe de_alexandra sau ceva an acest fel. Si trebuie sa fie mai multi admini care pot schimba mapa, sau care pot da voturi pentru mapa.
 4. BadGypsy

  Nick : Bad Gypsy Varsta: 27 Ore: 11 Steam-id: STEAM_1:1:27747218 Ai citit regulamentul ?: NORMAL CA DA Motiv: Ajutor
 5. BadGypsy

  Mersi, dar nu pot sa corespund regulii 4. Server e interesant, dar totusi am prea putin timp dupa lucru, deaceea pot lipsi destul de des.
 6. BadGypsy

  Salut. Scriu pentru helperi Anime si No Mercy, pentru ca ei crad ca sunt codat. Va dau citeva demo facute cu shadow play, care arat tot ce am vazut eu, sa nu ziceti ca sunt wh sau aim. Iar daca credeti ca sunt codat, si aceste demo nu sunt dovada pentru voi, puteti sa-mi dati ban si nu pierdeti timpul. :)
×