Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

cogois

Membri
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Incepator

Despre cogois

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. cogois

  ★ Nick: cogois ★ Nick-ul adminului : activision sader yoyo ★ Pe ce mapa s-a intamplat: de_dust2 ★ Data si ora: 6:18 10.01.2017 ★ Ce ar trebui sa primeasca adminul reclamat: o ciocolata ★ Motivul reclamatiei : Nu-si fac treaba ★ Dovada (se accepta doar print la consola/demo) http://www.girlshare.ro/3490012863.7 AM JUCAT 14 runde CT am rugat de nenumarate ori sa se echilibreze si nimic .. PLS. FACETI-VA treaba.
 2. cogois

  1. Nick-ul d-voastra : cogoIS1337 2. Nick-ul reclamatului : quickstep 3. Data si ora : 28.12.2017 4. Motivul reclamatiei : ban degeaba.. reason "gura" 5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : https://imgur.com/a/xlbIA Sper sa se sanctioneze acest abuz de comenzi. Toti copii au acces si dau ban degeaba cu "gura" sau alte reason-uri arogante si impertinente. Eu stiu ca luati admine degeaba si majoritatea nu aveti nicio legatura cu accesul ,dar respectati regulamentul. --> REMOVE Din regulamentul serverului : "c) Cand jucatorul insulta/foloseste un limbaj vulgar/aduce amenintari acesta primeste amx_gag urmat de amx_kick si in cele din urma amx_banip maxim 120 min pentru a se calma !" " "De ce nu pui si motivul pentru care ai primit ban? De ce nu pui si injuraturile? De ce toti se plangeau pe u@ ca faceai camp in baza? https://imgur.com/a/YmRsT Am mai multe dar sunt sigur ca stii ce ai facut si ca ai primit pe merit alea 10 minute.Vezi @DaNNe. la ce e bun log ul asta..ms Respins t/c" de ce nu spui si din logg-uri de cate ori am zis sa se echilibreze jucam cu 4 beneficiari la t cu serverul plin . am jucat 10 runde ct ... da asta nu ar fii o problema, 1 la mana Min nu e admin si vorbnelnea aiurea veneam mid-tunel-x2 si el zicea ca e TB., 2 la mana nu l-am injurat pe quickstep, 3 la mana de ce mai aveti regulament daca il aplicati dupa ureche !?... nu e gag/slay/ ban ..? se pare ca si moderatori trebuie sa citeasca regulamentul. TRIST. PS: da-ti macar reason-uri pertinente dar cu asa moderatori obtuzi e putin probabil. Numa` bine !
 3. cogois

  1. Nick-ul d-voastra : cogoIS1337 2. Nick-ul reclamatului : quickstep 3. Data si ora : 28.12.2017 4. Motivul reclamatiei : ban degeaba.. reason "gura" 5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : https://imgur.com/a/xlbIA Sper sa se sanctioneze acest abuz de comenzi. Toti copii au acces si dau ban degeaba cu "gura" sau alte reason-uri arogante si impertinente. Eu stiu ca luati admine degeaba si majoritatea nu aveti nicio legatura cu accesul ,dar respectati regulamentul. --> REMOVE Din regulamentul serverului : "c) Cand jucatorul insulta/foloseste un limbaj vulgar/aduce amenintari acesta primeste amx_gag urmat de amx_kick si in cele din urma amx_banip maxim 120 min pentru a se calma !"
×