Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sp1dd1

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Beginner

About Sp1dd1

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sp1dd1

  Saracul de tine.. esti intr-o eroare toatala Am facut cerere de retragere din functia de admin, nu de gold member (beneficii), adminul n-are treaba cu beneficiile, pentru beneficii platesti ca sa ai un plus atunci cand joci, iar pentru admin (comenzi) ajuti sv (teoretic).
 2. Sp1dd1

  ★ Nick vechi: Sp1dd1 ★ Nick nou: matase. ★ Motiv: Nu-mi mai place nick-ul asta ★ Link de la ultima cerere: Asta e prima cerere ★ Grad deținut: Gold Member
 3. Sp1dd1

  1. Nick-ul d-voastra : Sp1dd12. Nick-ul reclamatului : NuTella3. Data si ora : 22:314. Motivul reclamatiei : Slay de oftica , limbaj neadecvat, i-a dat ban unui player cu motivul "pa" pentru ca l-a omorat.5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : 34.>Cine mai injura pe chat are -1 sau remove . Aveti voie doar pe u@ dar nu intre voi . El a facut-o si pe chat si pe u@.
 4. Sp1dd1

  1. Nick : Sp1dd1 2. Absenta / retragere : retragere3. Motiv : Prea multe figuri "de sus" ,ca aici e pe baza de ierarhie. Ai grad mai mare, esti mai bengos..4. Durata : - Vreau sa raman cu beneficiile pentru care am donat.
 5. Sp1dd1

  PRO
 6. Sp1dd1

  PRO!
 7. Sp1dd1

  1. Nick-ul d-voastra : Sp1dd12. Nick-ul reclamatului : Sky3. Data si ora : 19:35 - 19:444. Motivul reclamatiei : Ameninta cu ban ca il corectez cand scrie ca un semi-analfabet, slap in ultimele 6sec ca sa nu dezamorsez bmb si sa castige echipa lui, adminii@RazorGTR, @Aliina. ;x Meowsi @Jack Sparrow au fost de fata si pot confirma, Razor fiind ante-penultimul furien pe care l-am omorat.5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : Click!
 8. Sp1dd1

  1. Nick-ul d-voastra : Sp1dd12. Nick-ul reclamatului : Alexutzu3. Data si ora : 15:004. Motivul reclamatiei : Pune playeri spec, ma ameninta ca are demo cu mine ca sa nu-i fac reclamatie si echilibreaza echipele cum vrea el ( de fapt nu echilibreaza, pune playerii slabi intr-o echipa ca sa faca el killuri)5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : http://imgur.com/a/pTHAh 28.» Jucatorii nu au voie la Spectator decat in cazul in care i s-au facut poze sau pentru alte probleme implicanduse de admin
 9. Sp1dd1

  PRO! Da, hai sa inchidem ochii ca ala injura (fapta mai grava) si sa inchidem topicul pentru ca nu a respectat modelul de titlu'. Asa sa faci si cand o sa posteze un player demo cu un admin care joaca cu aim, sa ceri look pentru ca nu a respectat modelul de titlu'
 10. Sp1dd1

  PRO! - Daca ai ceva de reprosat in ce cea ce priveste decizia unui admin, ii faci reclamatie, nu il sanctionezi tu ca tu nu esti fondator.
 11. Sp1dd1

  PRO! - Urasc adminii care injura, nu ma intereseaza ca e pe u@ sau pe chatul public. Esti admin, se presupune ca playerii trebuie sa te aiba ca exemplu, daca tu faci camp/tb si injuri, e logic ca si ei o vor face.
 12. Sp1dd1

  PRO!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.