Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
La mulți ani 2019!

Sp1dd1

Membri
 • Număr conținut

  42
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

4 Incepator

Despre Sp1dd1

 • Rang
  Ucenic

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Sp1dd1

  Saracul de tine.. esti intr-o eroare toatala Am facut cerere de retragere din functia de admin, nu de gold member (beneficii), adminul n-are treaba cu beneficiile, pentru beneficii platesti ca sa ai un plus atunci cand joci, iar pentru admin (comenzi) ajuti sv (teoretic).
 2. Sp1dd1

  ★ Nick vechi: Sp1dd1 ★ Nick nou: matase. ★ Motiv: Nu-mi mai place nick-ul asta ★ Link de la ultima cerere: Asta e prima cerere ★ Grad deținut: Gold Member
 3. Sp1dd1

  1. Nick-ul d-voastra : Sp1dd12. Nick-ul reclamatului : NuTella3. Data si ora : 22:314. Motivul reclamatiei : Slay de oftica , limbaj neadecvat, i-a dat ban unui player cu motivul "pa" pentru ca l-a omorat.5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : 34.>Cine mai injura pe chat are -1 sau remove . Aveti voie doar pe u@ dar nu intre voi . El a facut-o si pe chat si pe u@.
 4. Sp1dd1

  1. Nick : Sp1dd1 2. Absenta / retragere : retragere3. Motiv : Prea multe figuri "de sus" ,ca aici e pe baza de ierarhie. Ai grad mai mare, esti mai bengos..4. Durata : - Vreau sa raman cu beneficiile pentru care am donat.
 5. Sp1dd1

  PRO
 6. Sp1dd1

  PRO!
 7. Sp1dd1

  1. Nick-ul d-voastra : Sp1dd12. Nick-ul reclamatului : Sky3. Data si ora : 19:35 - 19:444. Motivul reclamatiei : Ameninta cu ban ca il corectez cand scrie ca un semi-analfabet, slap in ultimele 6sec ca sa nu dezamorsez bmb si sa castige echipa lui, adminii@RazorGTR, @Aliina. ;x Meowsi @Jack Sparrow au fost de fata si pot confirma, Razor fiind ante-penultimul furien pe care l-am omorat.5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : Click!
 8. Sp1dd1

  1. Nick-ul d-voastra : Sp1dd12. Nick-ul reclamatului : Alexutzu3. Data si ora : 15:004. Motivul reclamatiei : Pune playeri spec, ma ameninta ca are demo cu mine ca sa nu-i fac reclamatie si echilibreaza echipele cum vrea el ( de fapt nu echilibreaza, pune playerii slabi intr-o echipa ca sa faca el killuri)5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : http://imgur.com/a/pTHAh 28.» Jucatorii nu au voie la Spectator decat in cazul in care i s-au facut poze sau pentru alte probleme implicanduse de admin
 9. Sp1dd1

  PRO! Da, hai sa inchidem ochii ca ala injura (fapta mai grava) si sa inchidem topicul pentru ca nu a respectat modelul de titlu'. Asa sa faci si cand o sa posteze un player demo cu un admin care joaca cu aim, sa ceri look pentru ca nu a respectat modelul de titlu'
 10. Sp1dd1

  PRO! - Daca ai ceva de reprosat in ce cea ce priveste decizia unui admin, ii faci reclamatie, nu il sanctionezi tu ca tu nu esti fondator.
 11. Sp1dd1

  PRO! - Urasc adminii care injura, nu ma intereseaza ca e pe u@ sau pe chatul public. Esti admin, se presupune ca playerii trebuie sa te aiba ca exemplu, daca tu faci camp/tb si injuri, e logic ca si ei o vor face.
 12. Sp1dd1

  PRO!
×