Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

Nuțu

Manageri
 • Număr conținut

  1.201
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  17

Nuțu a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 8 2018

Nuțu a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

281 Legenda

Despre Nuțu

Ex Staff
Premium
 • Rang
  Fondator principal | Furien
 • Dată Naștere 06.01.2000

Contact Methods

 • Facebook
  Ionut Nutu

PC Specs & Gear

 • GPU
  Intel Celeron 2.4
 • CPU
  nVIDIA GT 730 2GB ddr3
 • RAM
  4 GB
 • Monitor
  BenQ E2000WA
 • OS
  Windows 10 x64

Vizitatori Recenți Profil

5.019 citiri profil
 1. Nuțu

  Craciun Fericit
 2. Nuțu

  Nimeni nu mai comenteaza. Tema este bomba toate laudele lui @insane dar si lui @sound ca a pastrat comunitatea asa cum era. GG pentru tema. Aveti grija ce faceti ca iar o sa ajunga si tema asta pe net... http://prntscr.com/lyr6xx de nu puneti pe mijloc o sa fie mai aierisit parerea mea.
 3. Nuțu

  LA MULTI ANIII !!
 4. Nuțu

  Welcome
 5. Nuțu

  Toti adminii sunt obligati sa dea reply in acest post, pentru a afla parola de la "Zona Staff". Nume: Grad:
 6. Nuțu

  Toti fondatori daca mai da-ti downgrade sau remove sa postati in acest topic motivul , pentruca toti trebuie sa stie de ce au fost sanctionati.
 7. Nuțu

  Lista neagra Lista neagră: #1: NICE ! #2: exeQT #3: aLberTo[] #4: Ghost #5: Nume
 8. Nuțu

  Aici puteti discuta despre orice in limita bunului simt ! Aici puteti discuta despre orice in limita bunului simt ! Aici puteti discuta despre orice in limita bunului simt !
 9. Nuțu

  # UPDATE # 1. https://servere-cs.freakz.ro/cs_server-89.44.246.71-78964.html RO Salut, toţi admini, jucători şi utilizatori forumului sunt rugaţi să voteze serverul în fiecare zi. Cine nu votează serverul primeşte remove, când votaţi vă rog să postaţi şi numărul votului în acest subiect. EN Hello, all admins, players and users of this forum are requested to vote our server everyday. Who dosen`t vote the server will get removed, when you vote,please leave a replay with vote number.
 10. Nuțu

  ★ Nick vechi: ★ Nick nou: ★ Motiv: ★ Ai citit informațiile și condițiile?: ★ Link de la ultima cerere: ★ Grad deținut: Condiții obligatorii: *Respecta modelul sau cererea va fi inchisa. *Cei cu grad de BENEFICII, pot sa faca cerere o data pe saptamana. *Cei cu grad de ADMIN, vi se va schimba nick-ul doar o data pe luna. *Nu faceti doua cereri in timp mai scurt de 30 de zile ! *Verificati cu atentie nick-ul dorit,eventualele rectificari pot dura! Informații * Nu aveti voie sa raspundeti la cereri cu "pro" sau "fain numele, bafta cu numele" etc pentru ca nu isi are rostu asta se numeste post-hunt si se penalizeaza cu 1 warn si daca este repetat incontinu suspend 24h depinde de caz. ATENTIE: Daca o sa ne cererti schimbarea nick-ului pe Skype/Steam , ve-ti primii REMOVE instant !
 11. Nuțu

  Model Propuneri si Sugestii ★ Nick: ★ Ce propunere ai?: ★ Cu ce ar ajuta server-ul?: ★ Motiv?: ★ Alte detalii?: Informații * Nu veniți cu propuneri de gust gen (bagă x jump-uri, mai muți bani s.a.m.d) * Aveți voie doar la o cerere pe săptămână.
 12. Pentru va anunta o eventuala retragere/absenta trebuie sa deschideti un nou topic folosind urmatorul model : ★ Nick: ★ Absenta / retragere: ★ Motiv: ★ Durata: ★ Esti de acord daca treci de data precizata o sa primesti remove: Informații * Aveti voie doar o singura cerere pe luna.
 13. Nuțu

  Modelul unei plângeri ★ Nick: ★ Nick-ul adminului : ★ Pe ce mapa s-a intamplat: ★ Data si ora: ★ Ce ar trebui sa primeasca adminul reclamat: ★ Motivul reclamatiei : ★ Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : Informații * Nu deschideti un topic cu titluri de genul "Copil copac" , "Admin frustrat" sau alte replici jignitoare la adresa adminilor deoarece veti primi warn, iar topic-ul va fi închis si mutat în arhiva. * Toate celelalte topicuri care nu respecta acest model vor fi închise si nu vor fi luate în considerare. * Orice reclamatie care nu vine însotita de o dovada nu va fi luata în cosiderare.
×