Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

SoRe

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Beginner

About SoRe

 • Rank
  Beginner
 • Birthday 06/08/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SoRe

  Ok , nu am stiut cum e treaba , dar e ciudat , ca stai foarte mult afk. Frustrat? Mai vedem noi ;) Cu ce m-am luat de admini? Ca le zic ca nu isi fac datoria? :)) Vreau si eu dovada cand am dat un kick cand serverul nu era full . Daca nu sunt la spec , inseamna ca nu pot sa ma uit pe el? Nu sunt de 2 ani , crede-ma. Stiu cu ce se mananca astfel de treburi . Omule , ti-am zis cumva ca nu esti admin bun? Nu ti-am zis nimic , doar te-am atentionat cand a fost nevoie , Poate eu nu ii permit sa faca glume de genu' si nu va permit la nici unu . Glumele pot fi luate si ca jigniri , poate eu le-am luat ca jigniri . Nu ma intereseaza absolut de loc ce faci tu cu Frunza sau cu ceilalti , crede-ma. Nu am intrat pe server sa vin si sa va iau la misto , doar va atentionez , zic eu . Daca voi o luati ca si cum as avea ura pe voi , e problema voastra , eu stiu ce gandesc . 2» Fiecare admin are obligatia de a sta spectator 1 mapa (faceti cu randul pentru un joc cat mai placut fara codati si camperi) ( Sanctiune : -1 ) { in cazul in care nu sunt alti admini spec cu care sa faceti schimb, ramaneti spectator ! } Fiecare trebuie sa stea spec , da? Dar marius , cand ai fi tu doar cu inca 10 admini on , si nu ai reusi sa faci nimic , ca orice ai face este un codat si camperi la greu. Si ce faci? Iti bagi un deget in cur si strangi din buci , nu? Spor atunci ;)
 2. SoRe

  Data viitoare fii mai atent! Pro avertisment
 3. SoRe

  Nick-ul d-voastra : TwisT2. Nick-ul reclamatului : h0gh3. Data si ora : 14:004. Motivul reclamatiei : nerespectarea regulamentului, "glume adresate unui grad mai mare"5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : Http://www.girlshare.ro/3489927049.4 demo'ul asta cred ca spune tot. Neechilibrarea echipelor , comentariile si vrajelile cä cine e el. Bucura'te că nu ti'am dat ban permanent fazele care le'ai facut din respect pentru Sader ,caruia i'am promis ca nu va mai banez . Dar asculta la mine , o singura data cand te'am mai prins că, comentezi unui grad mai mare ca tine , indiferent cine e ,ai zburat de pe server ! 2 la mână. Îl pun la spec pe el si pe încă un admin , nu îi stiu exact numele , prea putin important , printre care eram si eu spec. In concluzie 3 admini spec la sv full . Înainte cei doi s'au jucat 2-3 mape , nu le'am avut treabă si când il pun spec , el comentează ca nu vrea sa stea spec sub pretextul "sunteți deja 2 admini spec ,de ce sa mai stau si eu?" . Deci prietene ,daca ai admin , nu il ai doar pentru a te mândrii în fata cuiva , îl ai pentru că ai depus un efort , da? Daca ai luat gradul , nu mai trebuie sa faci nimic? Domnul Gae,tu ce faci? Stai afk 3-4 mape pentru a ajunge in clasamentul orelor sau ca sa "demonstrezi" ca depui si tu efort ,când colo tu nu faci nimic? Am si poze cu "figurile " de la punctul 2 ,dar nu ma lasa sa le uploadez (sunt pe telefon) . Sader , daca le vrei te astept cu un mesaj privat , si chiar as vrea sa vorbim noi doi ceva ..
 4. SoRe

  Gicu . Marea mea problemă din copilărie ca să zic așa :)) Întotdeauna am avut probleme cu el pe acest subiect :)) Pro
 5. SoRe

  =)))))))))))))))))))) . CE E ASTA ? Pentru atât faci reclamație? :)) Ce să înțeleg de aici , că nu ai 10 ani împliniți? :)) Pentru reclamația asta eu îți dădeam ban pe server , crede-mă , nu suport copii :@ +că tu nu ai o dovadă concretă că tu erai las. Poza aia nu mă ajută pe mine cu nimic, poate el ți-a dat slay când mai erau 10 playeri alive . Baftă CONTRA
 6. SoRe

  Din câte știu ai doar banul temporar în plus la moderator... Dar să zicem . Pro
 7. SoRe

  Te-am prins de cateva ori cand am intrat pe server , afk la spec, dar de activ esti activ . Pro
 8. SoRe

  gr33n , aici nu e vorba de ţeapă, crede-mă . PROST e cel care dă , nu cel care ia. Dacă kenny îi garantează un grad , de ce s-ar numi ţeapă?
 9. SoRe

  Ai primit unban de la mine , dar data viitoare ai grijă şi tu pe ce servere intrii . Frunză , data viitoare , îţi dau un sfat, fă ss chiar şi la reclamă , pentru că , uite , îţi vine şi face cerere unban şi tu nu ai dovadă. Se poate da TC
 10. SoRe

  Domnu' admin oricum v-a fi sanctionat . Daca Zay nu a mintit toata povestea asta , plic nu are ce explicatie sa aduca . Pro -1.
 11. SoRe

  Totul a inceput de la tine , prietene , dacă îți vedeai de treabă și nu începeai nu aveam absolut nimic cu tine ;) , dar când intrii pe server și faci sula mare ...
 12. SoRe

  Vrei să zici că ți-am dat ban fără motiv? Ia stai așa http://prntscr.com/gfqktb Nu ai făcut nimic , a? Ai fost ușă de biserică? Băi frate , chiar m-am săturat de tine . Ți-am scos banul dar am vrut sa îți demonstrez ca am tupeu să îți dau , nu ești primul căruia îi dau ban permanent , crede-mă .
 13. SoRe

  Nu e vorba ca am venit să mă dau mare , dar când vine un copil și îți **** capu , nu prea cred ca nu ai reacționa la fel ca mine , Domnule Marrius , ai văzut că am tupeu să îți dau și ban permanent? NU mă mai provocați că nu vă am treabă , dar când vine un rahat de prunc , și te face frustat și în toate felurile , îmi sar capacele
 14. SoRe

  Prietenii tăi mi-au spus că erai afk de cel puțin jumătate de oră. Nu mă lua pe mine că erai pe nush unde , să te caci , nu ai fost? Ăstea sunt fumate de mult prietene ,) Copilule , ți-am zis . Dacă intru odată pe săptămână pe nick-ul SoRe , inseamnă că nu intru de loc? Nu ai de unde sti , Vezi-ți de treaba ta și data viitoare fii mai cuminte .)
 15. SoRe

  Gagul acela l-am dat cu un motiv întemeiat ;) Dacă tu nu mă vezi cu numele SoRe pe server , înseamnă că nu pot intra? La 9:40 când am intrat pe server cu adminul, te-am strigat de vreo 3-4 ori , nu era 10 cu scrie în regulament , se poate vedea in LOGS , și atunci ți-am și dat ban. Copilaș drag , atâta timp cât un grad mai mare îți zice ceva , după părerea mea ar trebui să-l asculți nu să te iei în gură cu el . Ți-am spus frumos să te pui spec , să faci ceva , nu să stai afk , te-ai mutat (asta s-a repetat de vreo 2-3 ori) și ai început să faci gura mare că cine-s MIS IO , pe mine crede-mă că nu mă intimidezi dacă ai un limbaj luat de pe net ;) . Permisiunea de a vă da kick când sunteți afk mi-a dat-o ALINA , dacă vede și ea să răspundă . Atâta timp cât am fost chemat ca admin aici , eu cred că cei care m-au chemat m-au chemat cu un scop anume , nu să intru pe CS și să joc doar la T că avem beneficii :) Faza cu comenzile , le aplic eu când știu că e necesar , poate exagerez cu durata , etc , dar BAN sau altceva , NU dau fără un motiv anume , Nuțu , sader și ceilalți mă cunosc prea bine și știu de ce sunt în stare . ;) REPET PENTRU TOȚI ! Nu vă luați în gură cu mine pentru că mulți dintre voi nu mă cunoașteți și nu știți ce fel de om sunt (temperament , comportament) . Adevărat , mă enervez prea repede din câcaturi , că altcumva nu am cum să le zic acestor scrisori pe net :) Am probleme mult mai mari , cu care imi mănânc eu capul zilnic și când intru pe server și mai dau de un copil ca tine , și ca mulți alții care îmi freacă nervii ,îmi sare așchia repede .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.