Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

LEWANDOWSKI

Membri
 • Număr conținut

  66
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

4 Incepator

Despre LEWANDOWSKI

 • Rang
  Ucenic

Contact Methods

 • Facebook
  -

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. LEWANDOWSKI

  ---- Nick vechi: LEWANDOWSKI ★ Nick nou: Cplm | LEWANDOWSKI ★ Motiv: CPLM ★ Link de la ultima cerere: asta e prima. ★ Grad deținut: Helper.
 2. LEWANDOWSKI

  Exact ce spuneam ... https://imgur.com/a/ACFxm frumos limbaj si apropo eu sunt ala de 12 dar el nu stie ce e aia cratima..
 3. LEWANDOWSKI

  Frumos ar fi daca tot spui ca te injur sa spui si de ce si sa arati la baieti si limbajul tau ... ex1d cate mape am fost singurul adm de pe sv si am stat cap coada spec. sa nu vorbim de cine sta spec daca ma joc cand sunt alti adm asta nu inseamna ca eu nu stau si in continuare despre awk asta eu nu am mai pomenit a stat pe unul dat pe u@ 5-6 runde sa faca niste poze si el face pozele cand ala era 1vs1 a omorat adversarul si ii face ss aluia cand dadea def la bomba adica despre ce vorbim.. e un panicat baiatul si am avut un mic schimb de replici nu doar eu am avut un limbaj neadecvat.. tin sa precizez ca tot ce s a vorbit a fost pe u@ .
 4. LEWANDOWSKI

  mda...
 5. LEWANDOWSKI

  cont furat boss
 6. LEWANDOWSKI

  1. Numele tau : LEWANDOWSKI2. Numele adminului care te-a banat : Shuuya;x3. IP :192.168.0.1044. STEAM ID : -5. Data si ora : 23:30 6. Motiv : fara motiv si din senin7. Dovezi(se accepta numai SS/ demo in consola) : Name: LEWANDOWSKI IP: 185.160.93.234 Reason: Unban Time: Ban Permanent Admin Name: Shuuya ;x Admin SteamID: STEAM_0:1:1507 : Nici bine nu a intrat pe server si m a banat din senin ... :
 7. LEWANDOWSKI

  pro
 8. LEWANDOWSKI

  Pro
 9. LEWANDOWSKI

  Contra
 10. LEWANDOWSKI

  pro slot
 11. LEWANDOWSKI

  pro
 12. LEWANDOWSKI

  pro
 13. LEWANDOWSKI

  pro helper
 14. LEWANDOWSKI

  contra moderator ! Pro slot / helper ..
 15. LEWANDOWSKI

  asa vezi ca se poate :)) PRO
×