Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Andrei1996

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Beginner

About Andrei1996

 • Rank
  Newbie
 1. Andrei1996

  Nick:Andreiiiiiiiiiiiiiii. Nick-ul inculpatului: aSu Detalii:Eram pe teamspeak,glumeam cu Damir,ne distram deoarece ne permitem glume,vine si acest 0 barat al teamspeak-ului si se baga in seama aiurea,cand Damir m-a banat el a inceput sa ma injuure,am revenit si l-am intrebat de ce ma jigneste,el radea la mine si iar m-a injurat. Am renuntat la discutie vazand ca n-am cu cine discuta,am plecat de pe canal,dupa toate astea la cateva minute ma trezesc cu ban de la adminul aSu. La sedinta la care tocmai am participat s-a stabilit foarte clar ca sa nu se mai dea ban-uri intre grade ci sa se faca reclamatie pe forum unde fondatorii vor lua masuri,el bineinteles ca nestiind sa citeasca si sa vorbeasca nici nu prea intelege,vreau sa se ia masuri ! Dovadă (obligatorie): <17:02:51> You were banned for 2 minutes from the server by "aSu ;x" (lbj) <17:02:51> Disconnected from server . Inca o chestie,daca ar fi fost adevarate cele spuse de el ar fi trebuit sa fiu banat 2 ore nu 2 minute in bataie de joc,multumesc anticipat ! Motiv: Astept ca adminul sa aduca dovezi ca l-am injurat/jignit si astept sa se ia masuri deoarece s-au adunat mai multe la acest "4 clase!". Multumesc anticipat !
 2. Andrei1996

  Eu il vad zilnic,deci n-am nimic impotriva,pro :D
 3. Andrei1996

  PRO si de la mine,bafta Zoomles :D
 4. Andrei1996

  PRO
 5. Andrei1996

  Nick tău:Andreiiiiiiiiii. Gradul dorit: Supervisor Cu ce ai ajutat serverul?:Organizator wn/wd,mix-uri UniqueID: Poti Dona?:Depinde,pe viitor desigur.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.