Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ionpillat

Ex Managers
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Beginner

1 Follower

About ionpillat

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ionpillat

  acceptat t/c
 2. ionpillat

  Are o bila neagra la a 2.a out T.C
 3. ionpillat

  Preturi: VIP : 5 EURO Helper 2.5 euro (o cheie) Admin 10 euro MODERATOR : 15 euro CO-OWNER 25 EURO OWNER:45 EURO BENEFICII VIP: ACCES GAG/MUTE ACCES LA EXTINDEREA HARTII (/VE) ACCES LA COMANDA /title , unde iti poti customiza scrisul ACCES LA !MODELS Mai multe beneficii pe viitor ACCEPT PAYSAFE/CS:GO SKINS/PAYPAL DONATILE SE FAC DOAR LA ION PILLAT http://steamcommunity.com/profiles/76561198412937781/
 4. ionpillat

  Acesta este modelul de a depune o reclamatie.Numele reclamatiei trebuie sa fie astfel "Reclamatie [NUME ADMIN/PLAYER] [*] Nick: [*] Nick reclamat: [*] Data: [*] Motiv: [*] Dovezi: [*] SteamID-ul reclamatului: [*] Martori: [*] Alte obiectii:
 5. ionpillat

  Numele topicului trebuie sa fie "Cerere unban - [Nick]" Nick-ul tau: Nick-ul adminului : Steam ID (numeric): Motivul pentru care ai luat ban: Dovada sau explicatie: Cerinte: Dovezile prin screenshoot trebuie postate pe imgur.com. Dovezile trebuie sa fie clare. Concluzie: Daca adminul este vinovat, acesta v-a avea un WARN. La a doua abatere, acesta v-a primii remove.
 6. ionpillat

  Numele topicului trebuie sa fie "Cerere unban - [Nick]" Nick-ul tau: Nick-ul adminului : Steam ID (numeric): Motivul pentru care ai luat ban: Dovada sau explicatie: Cerinte: Dovezile prin screenshoot trebuie postate pe imgur.com. Dovezile trebuie sa fie clare. Concluzie: Daca adminul este vinovat, acesta v-a avea un WARN. La a doua abatere, acesta v-a primii remove.
 7. ionpillat

  Topicul trebuie sa se numeasca "Cerere Helper - [nick]" Model cerere HELPER: Nume real: Nick: Ore jucate pe server (posteaza linkul cu orele jucate): Varsta: Steam ID (numeric): E-mail (obligatoriu): Ai citit regulamentul?: Cerinte necesare: Minim varsta de 14 ani. Minim 50 de ore jucate pe server. Limbaj decent pe server. Cat de cat cunostinte in ale "surf-ului" pentru a putea ajuta playerii.
 8. ionpillat

  Regulament jucatori : 1. Reclamele pe server se sanctioneaza cu gag/mute. Daca dupa ce timpul expira continua sa faca, gag/mute permanent. 2. Reclama facuta din cauza unui bind de pe alt server se sanctioneaza cu gag/mute. 3. Oricine foloseste bind/script pentru bhop (nu include +left, +right), va primii BAN PERMANENT. 4. Reclama prin nick nu se sanctioneaza, dar adminul are datoria sa avertizeze jucatorul respectiv. 5. Nu stresati adminii, se sanctioneaza cu gag/mute. 6. Cererea insistenta a unei harti se sanctioneaza cu gag/mute. 7. Cererea de admin pe server se sanctioneaza cu gag/mute. 8. Jignirile aduse la adresa unui player se sanctioneaza cu gag/mute. 9. Daca dati RETRY dupa gag/mute veti primi permanent gag/mute. 10. Daca cineva nu are grad si pune muzica folosind SLAM sau orice altceva, va primii mute. 11. Oricine va pune manele/satra benz/ear rape --> PERMANENT SILENCE. 12. Dupa ora 00:00 aveti voie sa folositi un limbaj colorat. Regulament admini : 1. Functia de HELPER se obtine prin cerere pe forum la sectiunea CERERI ACCES si se obtine numai daca aveti minim 50 de ore pe server si un comportament decent. 2. Nu se da niciodata permanent GAG/MUTE unui player la prima abatere. La prima greseala primiti avertisment la a doua remove. 3. Un admin nu are voie sub nici o forma sa scoata un GAG/MUTE. 4. Un admin nu are voie sa schimbe mapa/votemap. Harta se schimba doar prin rtv! 5. Daca un player are GAG\MUTE si continua sa jigneasca sau sa spameze pe ADMIN CHAT primeste GAG/MUTE permanent. 6. Nu aveti voie sa schimbati harta direct. Harta se schimba doar cu RTV pe chat sau cu vote. 7. La intrebarea din cererea de HELPER cu privire la regulament scrieti: SURFEVICT. 8. Varsta minima pentru admin este de 14 ani. 10. Oricine incalca regulamentul indiferent ca este prieten/frate, va fi sanctionat.
 9. ionpillat

  contra model nerespectat
 10. ionpillat

  pro
 11. ionpillat

  contra nu ai 14 ani
 12. ionpillat

  pro good bitch
 13. ionpillat

  asta nu e abuz, domnii admini.. tu ce vrei sa zici ca mi-ai dat ban ca i-am zis "sugi" sau ca am vorbit u@ am zis sugi poate nu i-am zis lui . Nu mi-se pare normal,
 14. ionpillat

  frate, pe bune? te-a pus domnu sa ii dai contra? cand stie ca a gresit? ASTEA SUNT ARGUMENTE FARA ROST AVETI DOVADA ? NU EU AM
 15. ionpillat

  te-am injurat pe tine? l-am injurat pe redx, in caterinca si se trezeste domnul cu pl mare sa imi dea gag, dovada cand te-am injurat
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.