Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 16.03.2019 în toate secțiunile

 1. 3 puncte
  Adaugat !contract pentru a primii puncte in jbshop Adaugat !mvp pentru sunete final de runda pentru cine are MVP !contract - Informatii despre contractul tau curent !contractlevel - Afișați statisticile privind contractele. !contracttop - Top7 player cu contracte !contracthud - Iti apare un hud in stanga sus . !mvp - Iti alegi sound-ul tau
 2. 2 puncte
  Nume banat : King Alexy SteamID : STEAM_0:1:243505295 Motiv : nesimtire+limbaj
 3. 2 puncte
  @rock'n'roll @SniperHero dati t/c
 4. 2 puncte
  Acceptat , dupa ce vin de la alergat iti bag gradul (roaga-te sa nu mai am alte probleme )
 5. 2 puncte
  Regula 1 : Orice Hack / Cheat / Script folosit pe server care vă dau avantaje față de ceilalți jucători este pedepsit cu Ban Permanent. Regula 2 : Limbajul vulgar este sancționat , promovăm limbajul civilizat , riscați Gag&Mute/Kick/Ban după caz. Regula 3 : Adminii trebuie să se uite peste rapoartele de pe Admin Chat şi să nu abuzeze de funcția pe care o dețin. Regula 4 : Muzica se pune doar pe canalul de muzica (!voicerooms -> Music) Regula 5 : La runda de AWP se joacă DOAR AWP , riscați Slay/Kick/Ban după caz. Regula 6 : Adminii trebuie să fie activi pe forum , cât şi pe server , riscaţi REMOVE. Regula 7 : Daca cineva scrie pe u@ fara un motiv intemeiat prima oara este advertizat iar apoi primeste Kick! Regula 8 : Codatii se reclama folosind say_team @ numecodat(U@). Regulamentul serverului trebuie respectat altfel persoanele care nu îl vor respecta vor fi sancționate grav.
 6. 1 punct
  Nume: Daniel Raduta Nick: csf! #weed Profil steam: steamcommunity.com/id/weedakadulceata & steamcommunity.com/id/weedluvyou Vârsta: 24 Locație: Ploiesti , Prahova , România. Hobbyuri: AMXX Scripting , Web Designer & Dev. De unde ai auzit de noi?: Ba in general de la serverele de CSGO adica din 2017 daca zic bine si am avut cont dar din pacate nu mai stiu pe ce email / nume , acum am venit prin Sound. Completări: Hai salut.
 7. 1 punct
  • Tipul : Avatar • Dimensiunile : (150X250) • Textul principal : -reverse • Textul secundar : - • Stock/Render [obligatoriu] : https://imgur.com/a/bX2K5VC • Link către ultima cerere : - • Alte precizări : Avatar pentru steam xD
 8. 1 punct
 9. 1 punct
  Vii sa faci o cerere de unban dar nici nu erai on cand ai luat ban? cum vine asta? Se vede clar din ss-ul pe care l-a dat zewx cum injurai si cum erai si pe server. Macar daca mintiti, aveti grija sa nu aiba alti dovezi impotriva voastra. Ban-ul ramane din cauza lipsei de bun simt fata de un grad. Topic Closed
 10. 1 punct
 11. 1 punct
  Nume: Stefan Cosmin Scutariu Nickname: Shugo_SR Vârstă: 17 Ore: https://www.gametracker.com/server_info/arena.evict.ro:27015/top_players/?query=shugo SteamID:STEAM_0:1:448538146 Steam Profile: https://steamcommunity.com/id/Shugo_SR/ De ce doreşti acest grad?: Doresc functia de Helper, deoarece imi place server-ul in sine si vreau sa ajut la linistea si excluderea hackerilor. Continuă propoziţia: Adminii trebuie să fie activi pe forum , cât şi pe server , riscaţi REMOVE.
 12. 1 punct
 13. 1 punct
 14. 1 punct
  pro, foarte de treaba + ca e activ
 15. 1 punct
 16. 1 punct
 17. 1 punct
 18. 1 punct
 19. 1 punct
  Are voie. N-are voie sa voteze.
 20. 1 punct
  Nu cred ca altercatiile pe care le-am avut mi-a afectat activitatea intr-un mod dar , este strict problema ta
 21. 1 punct
  am spus pentru că orez are un trecut pe server și a mai făcut parte din staff, dar când un player donează pentru grad, trebuie să îl ajuți, nu să îi faci post.
 22. 1 punct
  Dovezi clare ca orez inca nu este destul de serios pentru un grad ca si mod/owner. Pepi, nu ai dovedit nimic cu poza "slay aiurea pentru nade.kill", trebuia si dovada ca doge nu a facut nade.kill in rest totul este cat se poate de clar. Propun -1 !!
 23. 1 punct
  nu ai orele, dar in rest esti activ, prietenos, sper sa primesti, pro
 24. 1 punct
  Deci pana acum cam la toate cererile s-a legat cineva care sa spuna ceva despre varsta. Nu conteaza varsta, ci cum iti faci treaba.
 25. 1 punct
  [*] Nume: [*] Nick: [*] Varsta: [*] Locatia: [*] Ore jucate (obligatoriu Gametracker): [*] Steam ID: [*] Steam Profile Link: [*] Ai citit regulamentul serverului ?: [*] Link catre ultima cerere: [*] Ati intrat in grupul de steam al serverului? (obligatoriu): [*] Ati intrat pe serverul de discord al serverului? (obligatoriu): [*] Alte obiectii: ATENTIE! [*] Trebuie sa aveti minim 40 de ore jucate pe server! [*] Pentru a afla STEAM ID-ul tau personal intra pe http://steamidfinder.com. [*] Cererile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare. [*] Daca ati fost respins la vreo cerere de helper trebuie sa asteptati minim o saptamana pentru a face o alta cerere. [*] Pe server trebuie sa jucati cu acelasi nume pana la capat fara sa il schimbati. [*] Trebuie sa aveti minim varsta de 14 ani pentru a avea o sansa ca cererea de helper sa fie acceptata ! [*] Discordul serverului este: https://**INTERZIS**/w9cFX5c [*] Grupul de steam al serverului este: https://steamcommunity.com/groups/hnsevictro
×