Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care...
Găsește rezultate în...
Hosted by NXS

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ora trecută
 2. OvidiuA

  N-am demo recunosc dar din demo-ul tău se vede ca aveai alt nume dat de tine și nu ai primit mute asa ca nu mai fi penibil, plus kick-ul l-ai luat pentru ca pe lângă faptul ca tu te certai cu killa i-am dat și burn lui amcringeingat
 3. tony

  Nume banat : Killersha SteamID : STEAM_1:1:478210638 Motiv : wall + aim
 4. Capitanu

  @OnYy sti care e faza daca luam eu post pe acealsi motvi sarati cu prourile dar nu-i nmk boss nu imi pasa daca voi in seara asta ati inceput sa ma luati la misto ca voi aveti owner lasa ca usor usor se poate sa luati -1, nu e vb de tine ca tu esti helper.
 5. OnYy

  CONTRA Eram pe server , iar tu si Cosmeen vorbeati degeaba .. + ca certurile nu se fac pe server la 20 playeri + Cat timp am fost pe server jumatete din harta aia am auzit numai vocea ta si a lui Cosmeen !
 6. OnYy

  PRO 2. Pastrati un limbaj decent lipsit de injuraturi/jigniri. -> gag/mute/ban Nu cred ca mai trebuie sa scriu ceva.. a fost un ban aiurea .. doar i-a zis ca e prost !
 7. Capitanu

  Nickname-ul tau :Capitanu Nickname admin reclamat :Ovidiu SteamID Admin :n-am Ora si data :acum o ora . Harta :minecraft Motiv :imi da kick aiurea si imi da mute si mie si lu killa si lui i-l scoate peste 1 min si mie mi-l lasa. Dovezi : Alte detaili :
 8. Azi
 9. OvidiuA

  "Fi atent ca nu mi-a scos mute-ul, fi atent ca nu mi-a scos mute-ul. Hai ca ii fac eu si lui Ovidiu" =)))))))) practic ai dat un demo in care practic ai zis ca imi faci post =)))))) si fi atent la asta tu avand numele "pupincuristul_lu_rakimi" referindu-te la Cosmeen nu ti-am dat mute deci te rog, uita-te de 2 ori pe demo inainte sa il dai
 10. Capitanu

  @Stefan | iwnl lasa ca i-a dat ovidiu mute si peruma i-a dat lui unmute si mie mi-a lasat mute
 11. Stefan | iwnl

  trebuia sa ii dai kick inainte de ban
 12. CrazyBoy1337

  Pune iar link-urile de la yt si faceit ca nu merg
 13. OvidiuA

  Daca ai fi fost pe server sa vezi cum facea el ai fi inteles
 14. ♕HelloPisy♕ Jb.clutch.ro

  @Capitanu Demo ca i-ai dat mute de mai multe ori azi si ca nu s-a oprit (Stefan si ovidiu sugerez sa nu dati pro pana nu vine adminul reclamat cu o dovada)
 15. PorcusorulMagic NXS.RO

  Probleme in paradis @FzR Inca o injuratura si va treziti cu ban pe forum, vreti sa folositi un limbaj neadecvat , folositi pe discord/alte programe de socializare. Aveti un regulament de respectat si pe forum. Nu o faceti , zburati! Nu avem nevoie de circ.
 16. Stefan | iwnl

  De ce nu i-ai dat acum? nu conteaza ce a fost mai demult
 17. OvidiuA

  Realizezi ca e pe moment da ? Nu pe o zi intreaga.
 18. Capitanu

  i-am dat azi de cel putin 2 3 ori mute daca nu se potoleste ce sa-i fac si asteapta dovada ca ti-o pun cand am timp pana atunci stai la ban
 19. OvidiuA

  PRO. O fi cearta asta dintre voi but yeah e mute/kick si dupa ban
 20. Stefan | iwnl

  PRO.Am fost pe server cosmeen l-a facut copil prost si capitanu i-a dat ban direct .Din cate stiu se da mute/kick.ban
 21. Cosmeen

  Nickname-ul tau : Cosmeen Nickname admin reclamat : Capitanu SteamID Admin : Ora si data : acum Harta : minecraft Motiv : ban aiurea Dovezi : https://steamcommunity.com/id/killa071/screenshot/955230842421600515 Alte detaili : Mai ai putin si dispari de pe sv!
 22. mateyM

  @Capitanu @JustinTM3 daca mamicutele voastre nu v-au invatat sa vb frumos, o sa va invat eu.
 23. mateyM

  Dovada la ban?
 24. ∆nD®ei15

  Pai, cererile de inactivitate se fac cand esti plecat mai mult de 2 saptamani.
 25. Cosmeen

  -

  Buna esti fata da-mi instaul tau
 26. FzR

  TC Vad prea mult off topic si trebuie sa dau warnuri pe forum ... Un owner care are un grad mai mare in csgo eu sunt silver nu ma pricep la coduri etc... imi lasa pm parerea lui .
 1. Încarcă mai multă activitate
×